קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות2
מגזין

חקר ליקר ביצים

חקר ליקר ביצים
המתכון לחקור ליקר ביצים יכול לספק את התשוקה הדרומית שלך בערך 45 דקות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 323 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 9 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה מושלם עבור חג המולד. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המשקה הזה. גשו לסופר וקנו חלמונים, סוכר, אגוז מוסקט ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו מרק פירות ים תאילנדי, לחקור את חוף אורגון, אגנוג שוקולד צ'יפס לחם עם ציפוי חלמונה חמאה חומה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים מסננת רשת עדינה על קערת ערבוב גדולה ומניחים בצד. במחבת רוטב בינוני, לשלב חלב עם גרוטאות של שעועית וניל תרמיל וניל.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מניחים מעל חום בינוני.
3
בינתיים, להקציף יחד חלמונים וסוכר בקערת ערבוב בינונית. כאשר חלב מתחיל קיטור, לאט לשפוך כמחצית חלב חם לתוך תערובת חלמון, לטאטא כל הזמן כדי למנוע ערבול הביצה. לאט לאט לטאטא תערובת חלמון חלב זה בחזרה לתוך חלב חם שנותר במחבת.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מניחים להקציף בצד, ומחממים את התערובת על חום בינוני-נמוך, תוך ערבוב מתמיד עם כף עץ, עד שהנוזל מתחיל קיטור, הבועות על פני השטח של הנוזל התפוגגו, ואצבע לרוץ על גבי כף, משאיר ערוץ ברור, ללא פודינג דימום בקלות בחזרה.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5
מיד לשפוך את התערובת החמה דרך המסננת השמורה לתוך קערת ערבוב להלן. זרוק כל מוצקים לאסוף את המסננת.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
6
אם מגישים את ליקר הביצים חם, בצע את הצעדים הבאים מיד. אם מגישים אותו קר, מניחים את קערת הפודינג לתוך קערה גדולה יותר מלאה קרח ומים, ומערבבים את התערובת מדי פעם עד קריר למגע.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
סוכריות חמאה קשות מרוסקותסוכריות חמאה קשות מרוסקות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
7
להעביר את התערובת לצנצנת אטומה או מיכל אחסון ולאחסן במקרר עד יומיים לפני שתמשיך את הצעדים הסופיים והגשה.
8
מקציפים את השמנת הכבדה לפסגות רכות, על עקביות של שוט מגניב. (לא שוט יתר או הקרם יהיה קשה לשלב, וכתוצאה מכך ליקר ביצים עם גושים תועים של קצפת ומרקם פחות מקציף.)
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
סוכריות חמאה קשות מרוסקותסוכריות חמאה קשות מרוסקות
9
מוסיף את הליקר לתערובת פודינג, ערבוב היטב להפיץ. (אם מגישים את ליקר הביצים חם, לחמם בעדינות את הליקר לפני הוספת אותו פודינג. אל תחמם אותו יותר מדי ביסודיות או שהוא יערבל את הפודינג.)
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
סוכריות חמאה קשות מרוסקותסוכריות חמאה קשות מרוסקות
ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
10
לאחר מכן, באמצעות מקציף בלון (bulbous, עם פתחים גדולים בין חישורים) או מרית, לקפל בעדינות את הקצפת.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
11
מגישים מיד במנות בודדות מקושטות באבק בשפע של אגוז מוסקט או קינמון.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
12
הערות שוליים
13
* אני בדרך כלל להשתמש חלב מלא, אבל שמנת קלה או חצי וחצי ניתן להחליף עבור מוצר מוגמר מפואר עוד יותר. ניתן להשתמש גם בחלב רזה יותר; אלה יניבו ליקר ביצים דק מעט יותר. הצלחתי גם להחליף חלב אלטרנטיבי, כמו שקדים וסויה, בחלק מהחלב כולו.
מרכיבים שתצטרך
קרם בהירקרם בהיר
1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
סוכריות חמאה קשות מרוסקותסוכריות חמאה קשות מרוסקות
14
** לפעמים אני מחליפה סוכר חום בלבן, במיוחד אם אני משתמשת ברום במתכון. דבש, סירופ מייפל וממתיקים אחרים יכולים גם להיות מוחלפים חלקית או בשלמותה לסוכר, רק להיות מודע כי ממתיקים נוזליים נוטים להיות מתוקים יותר מסוכר לבן ולא צריך להיות מוחלף כוס לכוס. במקום זאת, תחליפו ממתיקים כמו דבש ומייפל לאט לאט, לפי הטעם. אתה יכול להוסיף קצת יותר ממתיק רפרפת מאוחר יותר במידת צורך, אבל אתה לא תוכל לקחת את זה משם.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ממתיקממתיק
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
דבש הדריםדבש הדרים
15
*** רום וברנדי או קוניאק הם אולי התוספות הנפוצות ביותר, אבל בורבון, שיפון ושרי הם גם שווה לנסות. אתה יכול גם לשקול להחליף כמה כפות של הליקר העיקרי על פי בחירתך עם ליקר משלים, כגון Cointreau (כתום), crème de cacao (שוקולד), Drambuie (דבש), Amaretto (שקדים), Galliano (overtones וניל עם צמחי תבלין מגוונים), וכו'. אם תחליט להשמיט את האלכוהול לחלוטין, נסה להוסיף 1/4 כוס מיץ תפוזים במקום טעם הוסיף.
מרכיבים שתצטרך
רום בטעם קוקוס מליבורום בטעם קוקוס מליבו
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דקצלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
CointreauCointreau
2 כוסות עוגיות ופל וניל2 כוסות עוגיות ופל וניל
DrambuieDrambuie
גליאנוגליאנו
דבש הדריםדבש הדרים
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
קוניאקקוניאק
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
שיפוןשיפון

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 56 דולר לבקבוק.
J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
"טיפה קטנה בארומה, ללבן הצעיר הזה יש המון עוצמה, המציע טעמים של ליים, אפרסק וצפחה בהתאמה למרקם משיי. זה מביך היום, צורך זמן לשלב. הטוב ביותר מ-2008 עד 2020. 1,500 מקרים שנעשו.- BS