חרוסת איראנית
חרוסת איראנית עשויה להיות מתכון טוב להרחבת אוסף הר ד ' אובר שלך. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 84 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 3 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים. 1 אדם התרשמו מתכון זה. גשו לסופר וקנו קינמון הקרקע, יין, תפוח סבתא סמית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר איש מערות, ללא גלוטן, ראשוני וטבעוני דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף לא כל כך יוצא מן הכלל של 26%. מתכונים דומים: קוקוסבזמיני (תפוחי אדמה איראניים), דבש ושמנת-ארוחת בוקר איראנית, ו מלפפון איראני, עגבניה, סלט בצל.
הוראות
מניחים אגוזי לוז על תבנית עם נייר אפייה.
אופים בחום של 350 למשך 10 דקות, תוך ערבוב פעם אחת. הפוך אגוזים על מגבת.
להפשיל מגבת; לשפשף את עורות.
שלב במעבד מזון אגוזי לוז, תמרים, שקדים, צימוקים וצימוקים זהובים. תהליך עד קרקע, גירוד הצדדים של קערה מדי פעם. (
התערובת תהיה סמיכה ומתפוררת אך תחזיק יחד בלחיצה.)
מוסיפים יין, ג ' ינג ' ר, הל, קינמון וציפורן; דופק 4 פעמים או עד לאיחוד.
הוסף תפוח ובננה; דופק 4 פעמים או עד לאיחוד.
מעבירים תערובת לקערה. מכסים ומקררים 1 שעה.