חריזה משמש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל חרוזים משמש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 113 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 3775 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 72 שעות גשו לסופר וקנו לחם שיפון, מים, טימין, סירופ פשוט, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד ארוחת שיפון אתה יכול לעקוב אחר מנה עיקרית זו עם עוגיות ינשוף פעורות עיניים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. מתכונים דומים: לחמניות פקאן משמש עם חמאת דבש משמש, חמאת משמש לקוור-מילוי משמש לאוזני המנטשן, ו חמאת משמש לקוור-מילוי משמש לאוזני המנטשן.
הוראות
מערבבים משמשים מיובשים ושיפון בצנצנת אטומה ולתת לשבת במשך 3 ימים. מסננים את הפירות.
עבור סירופ פשוט טימין: להביא 1 כוס מים לרתיחה, מערבבים סוכר עד מומס.
תוסיף חופן טימין טרי. לאחר מגניב, לשפוך סירופ עם טימין לתוך צנצנת resealable, תלול 24 שעות לפני הסרת טימין.
לקוקטייל: למלא שייקר קוקטייל עם קרח.
הוסף 1 1/2 אונקיות שיפון חדור משמש, 3/4 אונקיה טימין סירופ פשוט, 1/2 אונקיה ורמוט יבש, ו טריז לימון סחוט (להוסיף לקלף לשייקר.) לנער היטב, זן לתוך קרח מלא סלעים זכוכית, מקשטים עם sprig של טימין.