חריסה במרינדה עוף בגריל
חריסה במרינדה עוף בגריל הוא איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 308 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 28 גרם שומן. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זה יהיה להיט שלך הרביעי ביולי אירוע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות. אם יש לכם זרעי קימל, שמן זית, זרעי שומר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 64%. הציון הזה מוצק. נסו יוגורט במרינדה עוף בגריל עם חריסה, חריסה בגריל-כבש במרינדה עם רוטב יוגורט מרוקאי, ו צ'רמולה עוף במרינדה עם עדשים חריסה (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
שים את הפלפלים האדומים על הגריל וחרוך אותם עד שהם שחורים מכל הצדדים.
מכניסים את הפלפלים לקערה ומכסים בניילון. כשהוא קריר מספיק לטיפול, מגרדים את העור השחור החרוך מהפלפלים ומסירים את הגבעול והזרעים. קוצצים גס ושומרים. זה לגמרי יכול להיעשות קדימה.
הכניסו את הכמון, הכוסברה, השומר והקימל לתבנית מטגנת יבשה וצלו אותם עד שהם הופכים לארומטיים מאוד. טוחנים את כל התבלינים לאבקה גסה במטחנת תבלינים.
קוצצים גס את הצ ' ילי המיובש, זורקים אותם לקערה של מעבד מזון ודופק לכתישה.
מוסיפים את התבלינים הטחונים הקלויים, הפלפלים האדומים הקלויים, השום הקצוץ ורסק העגבניות. פירה עד שהתערובת חלקה.
מוסיפים 1/4 כוס שמן זית ודופק לשלב.
מוסיפים עוד 1/4 כוס שמן זית ודופק שוב. מתבלים במלח, לפי הטעם, במידת הצורך. אחסן בכלי אטום.
לזרוק את חלקי העוף בנדיבות עם חריסה ולתת לשבת בטמפרטורת החדר עד 2 שעות, או לילה או אפילו כמה ימים במקרר.
שים את העוף על הגריל וגריל במשך 8 עד 10 דקות מכל צד. יתכן שתצטרך להזיז את העוף, או להעיף אותו כמה פעמים כדי למנוע צריבה. אולי תרצו גם לצחצח אותו כמה פעמים בשאריות הריסה, רק זכרו שהוא די חריף!
מוציאים את העוף מהגריל ונותנים לו לנוח 5 עד 10 דקות לפני ההגשה.