חשיש כפרי
חשיש כפרי יכול להיות רק הצד המנה שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 285 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות אם יש לכם פלוס 3 כפות חמאה, יוקון זהב תפוחי אדמה, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו חזיר כפרי, עוגה כפרית, ו חזיר כפרי (מתכונים דומים).
הוראות
דק לגרוס בריסקט ולהעביר לקערה, ולאחר מכן לערבב עם חרדל ורוטב ווסטרשייר עד בשילוב היטב.
צלוי poblanos בצדדים שלהם על מדפים של מבערי גז מעל חום בינוני גבוה, מפנה עם מלקחיים, עד עורות הם שלפוחיות מעט חרוך, 4 עד 6 דקות. (או לצלות על מתלה של מחבת מטאטא על 2 סנטימטרים מחום.) מיד להעביר קערה גדולה לכסות בחוזקה, ואז לתת לעמוד 10 דקות. בזהירות לשפשף את עורות מ poblanos.
חותכים לאורכו ולהסיר גבעולים וזרעים, כולל צלעות מצורפות. נגב poblanos נקי עם מגבת נייר במידת הצורך, ולאחר מכן לחתוך לקוביות 1/4 אינץ ' ולהעביר לקערה גדולה.
לקלף תפוחי אדמה, rutabaga, ותפוח לחתוך לקוביות 1/2 אינץ' , ואז לבשל בחמאה מקל 1/2 עם מלח 3/4 כפית ופלפל 1/4 כפית במחבת כבדה 12 אינץ מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד הזהב כתמים ורגיש, 10 עד 12 דקות.
להעביר לקערה עם poblanos.
מבשלים בצל ב 3 כפות חמאה עם 1/2 כפית מלח ופלפל 1/4 כפית באותו מחבת, ערבוב מדי פעם, עד הזהב, כ 8 דקות.
מוסיפים פלפל ובשלים, ערבוב מדי פעם, עד רק מכרז, 6 עד 8 דקות יותר.
העברה לקערה עם תערובת poblano. מערבבים דד לחשיש עד בשילוב.
מחממים תנור ל 121° עם מתלה באמצע.
מחממים 1 כף חמאה במחבת nonstick 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה עד הקצף שוכך.
מוסיפים חצי חשיש למחבת ומבשלים, הופכים מנות מדי פעם, עד להשחמה ופריכה בנקודות, 12 עד 14 דקות.
העברה למחבת גיליון גדולה (17-על 11-אינץ') 4 צדדית ולשמור על חום התנור. לבשל נשאר חשיש באותו אופן ב 1 כף חמאה.
לשטוף ולמחוק מחבת. מטגנים ביצים ב 2 קבוצות עם 1 כף חמאה לכל אצווה על חום בינוני.
חשיש, ללא חזה בקר, ניתן לבשל 1 יום קדימה ומקורר. להביא לטמפרטורת החדר לפני השימוש.