חתיכות תפוחי אדמה פפריקה מעושנת
ניתן להכין את המתכון לפריזות תפוחי אדמה של פפריקה מעושנת תוך כ-28 דקות. מנה אחת מכילה 513 קלוריות, 11 גרם חלבון ו-13 גרם שומן. תמורת $1.73 למנה, מתכון זה מכסה 25% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה משרת 6. הוא מובא אליכם על ידי Foodnetwork. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-106 היו אומרים שהוא פגע במקום. זה עובד היטב כתוספת. אם יש לך פפריקה, משחה, מלח וכמה מרכיבים אחרים בהישג יד, אתה יכול להכין אותה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית ללא גלוטן ולקטו אובו. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון מעולה של 97%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: פרוסות תפוחי אדמה בגריל עם רוטב מיונז פפריקה מעושנת, סלט תפוחי אדמה פפריקה מעושנת ומחית בטטה עם פפריקה מעושנת.
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל-450 מעלות F.
שמים את תפוחי האדמה בסיר גדול על אש בינונית ומכסים במים. מכסים את הסיר ומביאים לרתיחה.
מוסיפים מלח לפי הטעם למים ומבשלים 5 דקות.
מסננים ושמים אותם בעודם חמים בקערה.
מוסיפים את שמן הזית כתית מעולה ואת תיבול הגריל ואת הפפריקה ומערבבים לציפוי אחיד. מסדרים את תפוחי האדמה על רשת צינון על גבי תבנית אפייה, כך שהחום יעבור מסביב לנתחים. צולים עד לפריכות, כ-15 עד 18 דקות.
מוציאים את תפוחי האדמה מהתנור לצלחת. בקערה קטנה מערבבים יחד את השמנת החמוצה, השום, העירית והרוטב החם.
מגישים את תפוחי האדמה חמים עם רוטב הטבילה לצד.