טאקו Birria
טאקו Birria עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 24 גרם חלבון 47 גרם של שומן, וסך הכל 661 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו3 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם בצל כבוש, פלפל, עגבניות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו Birria Puffy Tacus, Birria, ו Birria (מתכונים דומים).
הוראות
שים את הצלעות בסיר כבד גדול. העונה עם 3 כפיות מלח לכסות עם מים על ידי כ 1 אינץ'. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני, ברפרוף כל קצף מפני השטח. להפחית את החום נמוך ומבשלים עד הבשר רך, 2 שעות, 30 דקות עד 3 שעות.
מעבירים את הצלעות הקצרות ללוח חיתוך עם כפית מחוררת ולתת להתקרר מעט, ולאחר מכן לגרוס את הבשר מהעצם. לרפרף את השומן את המרק בסיר; לשמור את המרק.
בינתיים, להשרות את צ ' ילי מיובש במים חמים עד רך, כ -30 דקות.
מסננים ומעבירים לבלנדר; מוסיפים את העגבניות, הבצל, השום, הפלפל, הדבק אכיוטה וכמון ומעבדים עד לקבלת חלקה, מוסיפים מים במידת הצורך.
מערבבים על 1 כוס שמורות מרק לתוך מחית צ ' ילה, ואז לשפוך את מחית דרך מסננת בסדר רשת לתוך סיר של מרק. מביאים לרתיחה, ואז להפחית לרתיחה ומבשלים עד מעובה, כ 30 דקות.
מוסיפים את הבשר הגרוס ומבשלים עוד 10 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
השתמש מלקחיים כדי לחלק את הבשר בין טורטיות. למעלה עם בצל כבוש; לשרת עם נוזל בישול הנותרים פלחי ליים.
מערבבים 1 בצל אדום פרוס דק, 3/4 כוס כל חומץ לבן ומים, 6 כפות סוכר ו 1/2 כפית כל אורגנו מתפורר ומלח בשקית פלסטיק גדולה resealable; חותם ולנער, ואז לקרר לפחות 24 שעות.