טאקו בשר בקר עם רוטב אבוקדו (טאקו דה קרנה קון סלסה דה Aguacate)
טאקו בשר בקר עם רוטב אבוקדו (טאקו דה קרנה קון סלסה דה Aguacate) נטול גלוטן, מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 575 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן כל אחד. 72 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. אם יש לך אבוקדו, עגבניות, כוסברה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב טורטיות אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,צ'יפס סוכר קינמון כקינוח. נסו טאקו בקר עם צנון וסלסה אבוקדו, טאקו עם חזיר ברוטב ירוק (טאקו דה סרדו en סלסה ורדה), ו טאקו בשר רך עם שמנת אבוקדו שום סלסה אספרגוס קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את סטייק האגף בשקית zip לנעול ולאחר מכן להוסיף את השום, כמון, בצל ירוק, שמן זית, פפריקה, מלח ופלפל. מרינדה לפחות 1 שעה או לילה.
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. הפסגה חץ וקשת Willamette עמק פינו נואר עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.