טאקו בשר בקר עם רוטב אבוקדו (טאקו דה קרנה קון סלסה דה Aguacate)
טאקו בשר בקר עם רוטב אבוקדו (טאקו דה קרנה קון סלסה דה Aguacate) נטול גלוטן, מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 575 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן כל אחד. 72 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. אם יש לך אבוקדו, עגבניות, כוסברה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב טורטיות אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,צ'יפס סוכר קינמון כקינוח. נסו טאקו בקר עם צנון וסלסה אבוקדו, טאקו עם חזיר ברוטב ירוק (טאקו דה סרדו en סלסה ורדה), ו טאקו בשר רך עם שמנת אבוקדו שום סלסה אספרגוס קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את סטייק האגף בשקית zip לנעול ולאחר מכן להוסיף את השום, כמון, בצל ירוק, שמן זית, פפריקה, מלח ופלפל. מרינדה לפחות 1 שעה או לילה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
סטייק צלע
סטייקים של ניו יורק
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
נוזל-אונקיות מים טריים
פירורי בשר צמחוני קפואים
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
2
הסר סטייק מן שקית המרינדה ולהסיר כמה שיותר המרינדה ככל האפשר. תשליך את שאריות המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
3
מניחים את הסטייק על הגריל שחומם מראש ומבשלים 5 דקות בכל צד עבור doneness בינוני או לבשל עד לרמה הרצויה של doneness.
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. הפסגה חץ וקשת Willamette עמק פינו נואר עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.