קושיקשה
מוכן ב20 דק.
מנות20
ציון בריאות7
מגזין

טאקו דגים

טאקו דגים
טאקו דגים מתכון יכול לספק הכמיהה המקסיקנית שלך בסביבה 20 דקות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 20 מנות. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 30 גרם של שומן, וסך הכל 312 קלוריות. אם יש לכם מלח, סלסה, טורטיות תירס דוז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 540 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, נסו ג'ק Crevalle (או דגים אחרים) טאקו דגים, טאקו דגים, ו טאקו דגים (מתכונים דומים).

הוראות

1
1 להכין את הסלסה. או להשתמש בחנות קנה או לעשות משלך. (ראה מעל הקישור סלסה מנגו, וזה טוב במיוחד עם דגים.) 2 להכין את הכרוב ואבוקדו. פרוסת כרוב דק. שים בקערת הגשה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
Dientes De AjoDientes De Ajo
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מפזרים חומץ סיידר (על כף) ומלח (על כפית).
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות מלח חם2 כפיות מלח חם
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מערבבים בחומץ ומלח. לקלף אבוקדו ולהסיר זרע. קוצצים ושומרים לאחר כך.3
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
חממו את הטורטיות. אלא אם כן יש לך עשה טורטיות טריות מאפס, תצטרך לרכך אותם איכשהו. דרך אחת לרכך בקלות לחמם טורטייה פשוט לחמם אותו במיקרוגל במשך 20-25 שניות על חום גבוה, על גבי מפית או מגבת נייר לספוג את הלחות כי הוא שוחרר. לעתים קרובות אנו מחממים שני טורטיות בבת אחת במיקרוגל, מחממים אותם במשך 40 שניות בסך הכל.דרך נוספת היא לחמם מחבת ברזל יצוק גדול מתובל היטב (שחור) לחום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים כפית שמן למחבת או מורחים חצי כפית חמאה בצד אחד של טורטייה אחת.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מניחים טורטייה במחבת (בצד חמאה למטה אם אתה משתמש חמאה). כשהטורטילה רוחשת, הפוך את הטורטייה עם מרית כך שהצד השני מקבל חלק מהשמן או החמאה מהמחבת. המשך להעיף כל 10-30 שניות עד הטורטיות מתחיל לפתח כיסי אוויר, בערך דקה. אם המחבת מתחילה לעשן, להוריד את הטמפרטורה. אתה יכול לדלג על חמאה או שמן אם אתה רוצה רק לחמם את טורטיות על המחבת בלעדיהם. מצאנו כי הטעם של טורטיות ארוזות היתרונות של חימום אותם עם קצת שמן.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
7
הסר את הטורטייה מהמחבת ומניח אותו מקופל על צלחת. אם המחבת גדולה מספיק אתה יכול להכין שניים או יותר טורטיות בבת אחת. המשך עד כל טורטיות (אומדן 3 לאדם) מבושלים. תניח בצד.4 לבשל את הדג. משרים את פילה הדגים במים קרים לפחות דקה אחת. להתייבש עם מגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מחממים מחבת גדולה נטולת מקל לחום גבוה בינוני.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מוסיפים כמה כפיות שמן זית למחבת.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מניחים דגים על מחבת. זמן הבישול תלוי בעובי הפילה. פילה דק עשוי לקחת רק דקה אחת בכל צד לבשל. פילה עבה עשוי לקחת כמה דקות. דגים צריכים להיות עדיין שקוף בקושי כאשר מבושל. לשבור חתיכה ולבדוק אם אתה לא בטוח. אל תבשלו את הדג יתר על המידה.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
הסר מהמחבת כאשר נעשה לצלחת נפרדת.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
מפזרים מלח ופלפל.5 אסיפה. אני חושב שטאקו הכי טוב כשאתה מרכיב אותם בעצמך.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
13
מניחים את הצלחת של טורטיות, צלחת של דגים, סלסה, כרוב, ואת האבוקדו על השולחן ולתת לכולם להרכיב משלהם.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
Dientes De AjoDientes De Ajo
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Menage A Trois Limelight Pinot Grigio עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 11 דולר לבקבוק.
Menage A Trois Limelight פינו גריג ' יו
Menage A Trois Limelight פינו גריג ' יו
Ménage à Trois Limelight מאיר זרקור על טעמי הדר מרעננים בדרך המסנוורת ביותר. Limelight הוא כוכב חדש עם ניחוחות תפוז סקסי להוביל לליים מפתח zesty וטעמים תפוח סבתא סמית מעורר תיאבון שגורמים לך לכווץ. מגע של מתיקות יערה ומינרליות לאזן את הערות הדר מבוטא לפני הווילונות טיפה עם גימור פריך מרענן.