טאקו דגים בגריל
צריך מחלבה חינם ומנה עיקרית פסקטריאנית? טאקו דגים בגריל יכול להיות מתכון נהדר לנסות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 18 גרם חלבון 3 גרם של שומן, וסך הכל 199 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לכם תפוז הטבור, כוסברה, טורטיות קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב טורטיות הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,צ'יפס סוכר קינמון כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 41 דקות. מתכונים דומים: טאקו דגים בגריל, טאקו דגים בגריל, ו טאקו דגים בגריל.
הוראות
מערבבים רוטב סטייק, תפוזים ופלפלים בבלנדר עד מעורבב היטב. להזמין 1/4 כוס; יוצקים הנותרים על דגים צלחת זכוכית רדודה. הפוך את הדגים למעיל את שני הצדדים. מקררים 20 דקות. להשרות.
גריל חום לחום בינוני גבוה.
הסר דגים מן המרינדה; להשליך מרינדה. דג גריל 6 דקות. או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג, מפנה אחרי 4 דקות.
הסר דגים מגריל; בואו לעמוד 5 דקות.
בינתיים, מערבבים תערובת רוטב סטייקים שמורות, בצל, מיץ תפוזים וכוסברה. כף על חצי מכל טורטיה; למעלה עם דגים. מתקפל לחצי.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות סנטה Margherita פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.
![סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו]()
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.