טאקו דגים בגריל מהיר
טאקו דגים בגריל מהיר נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מנה עיקרית. מתכון זה מספק 5 מנות. עם 280 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סלסה tomatillo, רוטב פלפל, jalapeño צ'ילה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. נסו טאקו דגים מהיר, טאקו דגים מהיר וקל, ו טאקו דגים מוכה Cerveza עם בצל ומלפפון כבושים מהירים (מתכונים דומים).
הוראות
גזור 1 (18x12 אינץ') גיליון של רדיד כבד חובה; ספריי עם ספריי בישול.
מפזרים את שני הצדדים של פילה דגים עם 2 כפיות של תערובת תיבול.
מניחים דגים במרכז גיליון נייר. העלה 2 צדדים של נייר כדי שהקצוות ייפגשו. חותם קצוות, ביצוע קפלים 1/2 אינץ חזק; לקפל שוב, המאפשר מקום למחזור חום והתרחבות. מקפלים צדדים אחרים לאטום.
מניחים מנות על גריל מעל חום גבוה. כיסוי גריל; לבשל על 10 דקות, סיבוב מנות 1/2 לפנות לאחר 5 דקות, עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
תן מגניב מעט; לחתוך לחתיכות בגודל ביס.
בינתיים, בקערה גדולה, לערבב רוטב הנותרים 4 כפיות תיבול לערבב.
מוסיף תערובת סלט כרוב וצ ' ילה; לזרוק למעיל.
בואו לעמוד 10 דקות. בינתיים, לעטוף ערימה של טורטיות בגיליון נייר; מקום על החלק הכי מגניב של גריל 5 עד 10 דקות, מפנה מדי פעם, עד מהביל.
כדי לשרת, כפית על 1/4 כוס דגים נתחים 1/4 כוס תערובת קולסלאו על כל טורטייה; העליון עם 2 כפות צנוניות. מקפלים טורטיות סביב מילוי.
מגישים עם רוטב פלפל וסלסה tomatillo.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. מארק ווסט פינו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.