קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות86
מגזין

טאקו דגים בגריל עם בצל כבוש ורוחה סלסה

טאקו דגים בגריל עם בצל כבוש ורוחה סלסה
טאקו דגים בגריל עם בצל כבוש ורוחה סלסה יכול להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. במנה עיקרית זו יש 491 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן למנה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, גשו לסופר וקנו פלפל, בצלים כבושים, פילה דג, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. עם כפית נסו טאקו דגים בגריל עם בצל כבוש חריף, טאקו דגים בגריל עם בצל כבוש חריף, ו חצאית בגריל טאקו סטייק עם רוחה סלסה (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכן בצלים כבושים עד 1 יום קדימה. מכסה ומקרר עד מוכן לשרת. הכן סלסה רוחה, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
בצל כבושבצל כבוש
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
2
מברשת קל פילה הליבוט משני הצדדים עם שמן. מתבלים באופן שווה עם מלח ופלפל לפי הטעם. גריל, מכוסה מכסה גריל, מעל חום גבוה 8 עד 10 דקות או עד דגים הוא בקושי אטום במרכז, מפנה פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
פילה הליבוטפילה הליבוט
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
3
מעבירים לקערה בינונית, ונשברים לחתיכות במזלג.
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
טורטיות חום על הגריל 20 עד 30 שניות לכל צד. מסדרים דגים במרכז כל טורטייה, העליון עם בצל וסלסה. עוטפים באופן רופף, ומגישים חם.
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו האורגני Ziobaffan עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו