קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות8
ציון בריאות17
מגזין

טאקו דגים בסגנון באחה

טאקו דגים בסגנון באחה
טאקו דגים בסגנון באחה עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. צופה בדמות שלך? למתכון הפסקאטרי הזה יש 387 קלוריות, 25 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן למנה. אם יש לכם מלח ופלפל, ג'לפנוס כבוש, מלח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הוא יקר למדי מתכון לחובבי אוכל מקסיקני. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון נהדר של 97%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם טאקו דגים בסגנון באחה, דגים טאקו-באחה סגנון, ו טאקו דגים בסגנון באחה.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
1
מערבבים את הקמח, המלח והפלפל בקערה בינונית. מוסיפים בהדרגה את הבירה תוך כדי הקצפה. מניחים בצד ונותנים לבלילה לנוח 15 דקות לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרםשקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
מוסיפים את המיונז והקרמה לקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
גבינת אואקסקן, מופרדת לחוטים דקים (אפשר להחליף את המוצרלה)גבינת אואקסקן, מופרדת לחוטים דקים (אפשר להחליף את המוצרלה)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מקציפים פנימה את גרידת הלימון, מיץ הלימון והמים. מתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל (ניתן להכין 3 ימים קדימה, לכסות ולקרר).
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
1
במחבת גדולה, על אש בינונית, הוסיפו מספיק שמן כדי להגיע לעומק של 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
2
מחממים את השמן עד שמדחום טיגון עמוק רושם 350 מעלות פרנהייט או כאשר קצה כף עץ רוחש כשהוא מוחדר לשמן.
מרכיבים שתצטרך
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
3
על צלחת גדולה, לשלב את הקמח והמלח. מתבלים את נתחי הדג במלח ופלפל ומצפים בקמח. עובדים בקבוצות, טובלים את הפילטים בבלילת הבירה ומצפים משני הצדדים. מטגנים בשמן החם עד להזהבה ומבושלים, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרםשקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
4
מעבירים למגבות נייר לניקוז.
ציוד שתשתמש בו
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
5
מכינים טאקו עם הטורטיות והדגים ומעליהם שמנת, כרוב מגורר, סלסת עגבניות וג ' לפנוס כבוש, אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
סלסה עגבניות-צ'יפוטלהסלסה עגבניות-צ'יפוטלה
יכול) סלסה ורדה משומרתיכול) סלסה ורדה משומרת
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
6
* הערה של קוק: פתחו סרווזה מקסיקנית קרה כמו נגרה מודלו או ענבר 2 אקוויס (עשרים) להכנת בלילת הבירה הטעימה הזו, שתשנה את הדרך בה אתם חושבים על דגים מטוגנים! אתה יכול להשתמש בו גם לירקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרםשקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
7
** הערה של קוק: קרמה מקסיקנית היא הגרסה של מקסיקו לקרם פרש ונמצאת בסופרמרקטים רבים וניתן להחליף אותה בקלות בשמנת חמוצה.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
גבינת אואקסקן, מופרדת לחוטים דקים (אפשר להחליף את המוצרלה)גבינת אואקסקן, מופרדת לחוטים דקים (אפשר להחליף את המוצרלה)

מרכיבים

2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרבירה מקסיקנית כההבירה מקסיקנית כהה8קצת קישואים קצוציםפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרכרוב מגוררכרוב מגורר8קצת קישואים קצוציםטורטיות תירסטורטיות תירס2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא907פלפל האבנרועור הליבוט לחתוך לתוך 5 על ידי 1/2 אינץ רצועותעור הליבוט לחתוך לתוך 5 על ידי 1/2 אינץ רצועות2קרום: פירורי קרקר גרהםמיץ לימון טרימיץ לימון טרי1אוראו ממולאים כפוליםגרידת לימון מגוררתגרידת לימון מגוררת791 לב מפאלדי טרי אם אפשר4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות1581 לב מפאלדי טרי אם אפשרקרמה מקסיקנית * * או שמנת חמוצהקרמה מקסיקנית * * או שמנת חמוצה8קצת קישואים קצוציםשמן, לטיגוןשמן, לטיגון8קצת קישואים קצוציםג'לפנוס כבוש, לקישוט, אופציונליג'לפנוס כבוש, לקישוט, אופציונלי1אוראו ממולאים כפולים1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק1אוראו ממולאים כפוליםמלח, ועוד לתיבולמלח, ועוד לתיבול8קצת קישואים קצוציםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרסלסת עגבניות (בחנות או תוצרת בית) לקישוט, לא חובהסלסת עגבניות (בחנות או תוצרת בית) לקישוט, לא חובה2קרום: פירורי קרקר גרהםגרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי

יין מומלץ: פינו נואר, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner

פינו נואר, פינו גריג ' יו וגרונר ולטלינר הם הבחירות המובילות שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרלסנר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. הרטפורד קורט נהר רוסי פינו נואר (חצי בקבוק) עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.
הרטפורד קורט נהר רוסי פינו נואר (חצי בקבוק)
הרטפורד קורט נהר רוסי פינו נואר (חצי בקבוק)
ניחוחות של דובדבן שחור, פלפל אנגלי, דומדמניות שחורות וטיט ואחריהם טעמים של פטל בר, פירות יער כהים ומינרליות סלע כתוש. הכניסה הצפופה מלווה בתחושת פה מתוקה ועסיסית, הנתמכת בחומציות, טאנינים משיי וגימור אדמתי עדין.