טאקו דגים עם סלסה Habanero יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם pescatarian יש 1364 קלוריות, 65 גרם חלבון ו 38 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %60 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. אם יש לכם פילה סנאפר, אבוקדו, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-28 דקות. נסו טאקו דגים עם סלסה Habanero, טאקו חזיר משך עם סלסה Habanero, ו סלמון בולגוגי טאקו עם אוכמניות Habanero סלסה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים את achiote, מיץ ליים, שמן זית, שום, כמון ומלח. לשפשף את התערובת משני צידי הדגים. מכסים בניילון נצמד ומקררים למשך 2 שעות. מחממים גריל, מברישים את הדגים בשמן זית וגריל במשך 4 דקות בכל צד עבור בינוני היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 תות, קלוף
1 בצל אדום בינוני חתוך לפרוסות נייר דקות
Annatto
2 כפות בצל ירוק טרי קצוץ
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פינו גריג ' יו אורגני Ziobaffan. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.