טאקו דגים עם סלסה אבטיח
טאקו דגים עם סלסה אבטיח יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 394 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו אבוקדו, שמן זית, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב האבוקדו אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס אבוקדו שוקולד / מוס אבוקדו שוקולד מריר מהיר כקינוח. 15 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, נסו טאקו שפמנון עם גבינת פימנטו איש סלסה אבטיח, טאקו דגים עם סלסה מנגו, ו טאקו דגים עם סלסה Habanero (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את האבטיח, בצל אדום, כוסברה, מיץ לימון חלפיניו בקערה. לזרוק עם 1 כף שמן זית ו 1/2 כפית מלח ולהניח בצד.
מפזרים את הדגים משני הצדדים עם אבקת צ ' ילה ו 1/2 כפית מלח; לטפטף את שני הצדדים עם הנותרים 2 כפיות שמן זית.
מברישים את הגריל בשמן זית, ואז מוסיפים את הדגים והגריל עד שמסומנים ומבושלים, 4 עד 5 דקות לכל צד.
להעביר את הדג לצלחת ולפרוץ לחתיכות בגודל ביס.
בינתיים, לזרוק את החסה עם 2 כפות של המיצים מן סלסה אבטיח קמצוץ של מלח. לחמם את הטורטיות על הגריל ולמלא עם הדגים, סלסה אבטיח, אבוקדו וחסה.
למנה: קלוריות 437; שומן 18 גרם (רווי 3 גרם); כולסטרול 93 מ "ג; נתרן 636 מ" ג; פחמימות 45 גרם; סיבים 6 גרם; חלבון 25 גרם
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 99 דולר.
![Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס]()
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס