טאקו דגים עם סלסה טרייה
טאקו דגים עם סלסה טרייה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 308 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. אם יש לכם מיץ ליים, מלח כשר, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. עם כפית ציון של 89% המנה הזו מעולה. מתכונים דומים: טאקו דגים עם סלסה מנגו, טאקו דגים עם סלסה Habanero, ו טאקו דגים עם סלסה מנגו.
הוראות
מערבבים את tomatillo, עגבניות, בצל, כוסברה, מיץ ליים ו jalapeno בקערה ומתבלים עם מלח.
חום 1/2 אינץ ' שמן צמחי במחבת עמוקה או סיר מעל חום בינוני גבוה. מתבלים את הדגים עם 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל, ואז לזרוק עם הקמח בקערה. מטגנים את הדגים ב 2 קבוצות, פונה לפי הצורך, עד חום זהוב ופשוט מבושל דרך, 3 עד 4 דקות לכל אצווה.
מעבירים לצלחת מרופדת בנייר מגבת כדי לנקז; מתבלים במלח.
ממלאים את הטורטיות בדגים, חסה וסלסה.
מגישים את הטאקו עם פלחי לימון.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות את האספסוף פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.9 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.
![אספסוף פינו גריס]()
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.