טאקו דגים עם סלסה מנגו ורדה
טאקו דגים עם סלסה מנגו ורדה הוא חלב חינם ו pescatarian מנה עיקרית. והוא יספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה עד 44 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 516 קלוריות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 34 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. אם יש לך מיץ לימון, כוסברה, טורטיות קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. נסו טאקו דגים עם סלסה ורדה וסלט צנון, טאקו דגים עם סלסה ורדה וסלט צנון, ו סלסה ורדה עדשים טאקו עם מנגו-רימון פיקו (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין סלסה, לשלב את המרכיבים הראשונים 7 בקערה קטנה; לזרוק היטב.
כדי להכין טאקו, מטאטא preheat.
מניחים דגים על מחבת מטאטא מצופה ספריי בישול; מפזרים דגים באופן שווה עם תיבול. צלייה 6 דקות או עד מידה רצויה של doneness.
מחממים מחבת בינונית לא דביקה מעל חום בינוני-גבוה. טורטיות מעילים קלות עם ספריי בישול.
מוסיפים את הטורטיות למחבת, 1 בכל פעם; מבשלים 1 דקה בכל צד או עד קלוי קלוי. מחלקים דגים באופן שווה בין טורטיות; העליון כל טאקו עם 1/4 כוס ירקות ו 1/4 כוס סלסה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הגיפט של קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.