טאקו דגים רכים
טאקו דגים רכים המתכון מוכן תוך כ 45 דקות, וזה בהחלט מדהים pescatarian אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. במנה עיקרית זו יש 657 קלוריות, 52 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח ים, קרם mexicana, בירה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בקמח כל המטרה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם סודה עם סוכר קינמון כקינוח. עם כפית ציון של 73% המנה הזאת די טובה. נסו טאקו דגים רכים, טאקו דגים רכים, ו טאקו דגים רך ופריך (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את כל החומרים בקערה; מתבלים במלח ופלפל.
לטאטא קמח, מלח ופלפל בקערה; לשפוך בירה, לטאטא עד הבלילה חלקה.
מפזרים דגים עם מלח ופלפל. לסחוט קצת מיץ ליים על כל רצועה.
מערבבים דגים לתוך הבלילה.
מחבת חום מעל חום בינוני. מחסנית 2 טורטיות.
מקום במחבת, צד רטוב למטה.
מפזרים למעלה עם מים. הפוך מחסנית מעל; חום 1 דקה.
העברת מחסנית גיליון גדול של רדיד כבד. חוזר. מצרף טורטיות בנייר כסף.
יוצקים שמן למחבת בינונית כדי להגיע לעומק של 1 אינץ'. לצרף מדחום מטגנים עמוק; שמן חום 177°. שקופית 4 רצועות דגים לתוך שמן. מטגנים עד הזהב, על 4 דקות.
מעבירים דגים לסדין אפייה מרופדת בנייר מגבת; מניחים בתנור. חוזר.
ממלאים כל טורטייה חמה עם 2 רצועות דגים. למעלה עם רוטב, כרוב, עגבניות, לסחוט סיד, וקורטוב של רוטב פלפל חריף.
* שמנת מקסיקנית מתורבתת עם טעם אגוזים מעט ועקביות של שמנת חמוצה דקה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. האספסוף פינו גרי עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![אספסוף פינו גריס]()
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.