טאקו דגים של פובלנו
טאקו דגים Poblano עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 320 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לכם טורטיות תירס פהיטה בגודל, פלפל poblano, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה הוא די זול מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. נסו Poblano וטאקו פטריות, טאקו portabellan ו Poblano בגריל, ו תפוחי אדמה, Poblano, וטאקו צ'וריסו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים גריל לחום 350 עד 400 (בינוני-גבוה). פלפל גריל, מכוסה במכסה גריל, 3 עד 4 דקות או עד פלפל נראה blistered, מפנה פעם אחת.
מניחים פלפל בתיק מקפיא פלסטיק גדול zip-top; לאטום ולתת לעמוד 10 דקות כדי לשחרר עורות. לקלף פלפל; להסיר ולהשליך זרעים. קוצצים גס.
מערבבים פלפל, מלפפון, הבא 4 מרכיבים, 2 כפות. מיץ ליים, ו-2 כף. שמן זית בקערה.
לטאטא יחד תיבול פירות ים ונותר 1 כף. מיץ ליים, ו-2 כף. שמן זית בצלחת רדודה גדולה או שקית מקפיא פלסטיק zip-top; להוסיף דגים, פונה מעיל. לכסות או לאטום, ולהירגע 5 דקות, פונה פעם אחת.
הסר דגים מן המרינדה, השלכת המרינדה.
דג גריל, מכוסה במכסה גריל, 3 עד 4 דקות בכל צד או רק עד דגים מתחילים להתקלף כאשר דקר עם קצה של סכין חדה והוא אטום במרכז. מגניב 5 דקות. דג פתית לחתיכות בגודל ביס.
מגישים דגים וסלסה בטורטיות חמות עם פלחי לימון.
הערה:בדקנו עם תיבול פירות ים ליים וובר מנגו.