טאקו חזיר במרינדה הדר עם בצל כבוש
המתכון טאקו חזיר במרינדה הדר עם בצל כבוש יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 12 שעות ו-22 דקות. והוא יספק כ 9 מנות. במנה עיקרית זו יש 345 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם אורגנו, פלפל, מיץ תפוזים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. וזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: הכיריים האיטיים של גלוריה גרסו טאקו חזיר עם בצל כבוש, טאקו חזיר מבושל איטי עם עגבניות קלויות באש ובצל כבוש, ו טאקו דגים עם בצל כבוש וצ'ילי.
הוראות
כדי להכין חזיר משך, לשלב הראשון 9 מרכיבים בשקית ניילון גדולה כבדה חובה zip-top.
תוסיף חזיר לשקית. שקית חותם, פונה למעיל. להשרות במקרר לילה, מפנה מדי פעם.
הסר חזיר מן המרינדה, הזמנת מרינדה.
מניחים חזיר בתנור הולנדי גדול; יוצקים מרינדה מעל חזיר. מכסים ואופים ב 325 במשך 4 שעות או עד חזיר הוא מזלג מכרז.
כדי להכין בצל כבוש, בעוד בשר חזיר מבשל, במקום בצל אדום הבא 4 מרכיבים (דרך פלפל jalapeo) בקערה בינונית, משליך למעיל. לכסות ולשרות במקרר לפחות 2 שעות.
הסר חזיר מחבת, ומניח על קרש חיתוך. שמור 1/2 כוס בישול נוזלי; להשליך הנותרים נוזל בישול.
הסר חזיר מעצמות; מניחים בקערה גדולה. בשר חזיר עם 2 מזלגות. מערבבים בנוזל בישול שמור.
מניחים 1/4 תערובת חזיר על כל טורטייה. למעלה עם כ 1 כף ממרח אבוקדו וכ 3 כפות בצל כבוש.
טיפ: חזיר זה הוא הטוב ביותר כאשר עשה קדימה ומקורר במשך כמה ימים כדי למזג את הטעמים. אז אתה יכול לגרד את כל שומן עודף לפני reheating אותו על הכיריים על אש נמוכה.