תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל טאקו חזיר-ו-פעמון חריף. מנה זו מכילה סביב 33 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 372 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם רצועות פלפל, סלסה בבקבוק, טורטיות קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. נסו טאקו דל פחמימות פלפל רזה, מרק שמנת פלפל אדום חריף, ו פלפל, בוק צ'וי & חזיר מוקפץ (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים את 4 המרכיבים הראשונים בקערה בינונית.
2
חום 2 כפיות שמן במחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים חזיר ומבשלים 8 דקות או עד חזיר מאבד את צבעו הוורוד.
מרכיבים שתצטרך
4
הסר מהמחבת; להתחמם.
5
חום 2 כפיות שמן במחבת מצופה בתרסיס בישול על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים פלפלים, שום, ו 1/4 כפית מלח, ו לטגן 5 דקות או עד מכרז. מחלקים חזיר באופן שווה בין טורטיות; העליון כל מנה עם תערובת פלפל 1/2 כוס, 2 כפות גבינה, ו 2 כפות סלסה, לקפל.
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יקבי עמק וילאמט Rosé אשכול שלם של פינו נואר עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.