טאקו טילפיה מוקפץ עם פלפלים צלויים ובצל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל טאקו Tilapia מוקפץ עם פלפלים צלויים ובצל. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 269 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 4g של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו בצל, פילה אמנון, פלפל חלפיניו, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 87%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו טאקו Tilapia מוקפץ עם פלפלים בגריל ובצל, טאקו אמנון עם פלפלים ובצל, ו טאקו בגריל מגורר.
הוראות
מסדרים פרוסות בצל ופלפלים על מתלה גריל מצופה ספריי בישול. בצל גריל במשך 12 דקות, פונה לאחר 6 דקות. גריל פלפלים 12 דקות, מפנה מדי פעם.
הסר בצל ופלפלים מגריל, ולתת לעמוד במשך 5 דקות. פורסים טבעות בצל לשניים. דק לחתוך פלפלים; להשליך גבעולים וזרעים.
מערבבים בצל, פלפלים, 1/4 כפית מלח, ו 1/8 כפית פלפל שחור בקערה קטנה.
מפזרים דגים באופן שווה עם הנותרים 1/2 כפית מלח ונותר 3/8 כפית פלפל שחור.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
הוסף דגים למחבת, ומבשל במשך 3 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדקים עם מזלג או עד מידה רצויה של doneness.
טורטיות חמות על פי הוראות החבילה. מחלקים דגים, תערובת בצל, ופרוסות jalapeo באופן שווה בין טורטיות.
מגישים עם פלחי לימון,אם תרצה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לטילפיה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות סנט מייקל אפן כעס פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 23 דולר לבקבוק.
![סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו]()
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.