טאקו כרוב אדום טבעוני
המתכון טאקו כרוב אדום טבעוני מוכן תוך כ 30 דקות,. וזה בהחלט עצום ללא גלוטן, ראשוני וצמחוני אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. במנה עיקרית זו יש 1221 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 97g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך שקדים, יוגורט חלב קוקוס מתורבת יווני טעים כל כך, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. 22 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. נסו Vegan Kale Pesto & Crazy עבור מסיבת ההשקה קייל, כרוב אדום צ'ילה טאקו, ו טאקו בשר וקייל (מתכונים דומים).
הוראות
מוסיפים את כל המרכיבים למעט המים בבלנדר, מערבבים ומוסיפים את המים כדי לסייע לבלנדר עם מיזוג התערובת.
מניחים במקרר עד מוכן לשרת.
חותכים לפתוח את האבוקדו ולגרוף את הזרע, ואז לגרוף את הבשר החוצה.
מניחים את בשר האבוקדו בקערה ומחית עד עקביות שמנת עבה נוצר.לסחוט קצת מיץ לימון ומערבבים לתוך אבוקדו פירה.
מניחים את העלים כרוב אדום על צלחת, ואז לגרוף את בשר האגוז על העלה, להוסיף את הסלסה, שמנת חמוצה, ומרח אבוקדו על גבי.
מוסיפים פלפלים אדומים וצהובים קצוצים אם אתה רוצה לקבל מפואר.