טאקו מאצ'ו
טאקו מאצ'ו עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנה העיקרית שלך. מתכון זה מכין 6 מנות עם 499 קלוריות, 32 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מאוכלרשת יש 1 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. אם יש לכם עגבניות, אבקת שום, טורטיות קמח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הוא תקציב ידידותי מתכון לחובבי אוכל מקסיקני. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 53%, שהוא מוצק. נסו בוריטו מאצ'ו, מאצ'ו גספצ' ו, ו מאצ'ו נאצ' וס עבור מתכונים דומים.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
אם לא משתמשים במיקרוגל לחימום קליפות הטאקו, חממו את התנור ל -350 מעלות צלזיוס.
מניחים מחבת גדולה על אש גבוהה.
מוסיפים את הבקר הטחון ומבשלים תוך כדי פירוק עם גב המרית עד להשחמה טובה, 7 עד 8 דקות.
מוסיפים את אבקת השום, אבקת הבצל, הפפריקה, הפלפל השחור, הקאיין, אבקת הצ ' ילי, המלח ו -1 / 2 כוס מים. הביאו את התערובת לרתיחה, ואז הפחיתו את האש והבשלו, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהרבה, אך לא הכל, של הנוזל מתאדה.
מחממים מחבת טפלון על אש בינונית ומרססים קלות בתרסיס הבישול.
מחממים טורטיית קמח אחת בכל פעם, משני הצדדים, עד שהיא נפוחה ומעט שחומה.
מחממים את קליפות הטאקו במיקרוגל או בתנור.
להרכבת הטאקו מניחים טורטיה מקמח על צלחת ומורחים על כל השעועית המטוגנת החמה.
הניחו קליפת טאקו תירס בחלקה העליון, הרימו את שני צידי הטורטייה כדי לעטוף את קליפת הטאקו ו "הדביקו" את הטורטייה לקליפה. גורפים את תערובת הבקר הטחון לקליפת הטאקו ומעליהם צ ' דר.
מקשטים בעגבניות, החסה והשמנת החמוצה.
מפזרים את הטאקו עם הכוסברה ומגישים עם טריזי הליים.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוז פאסטל נוצץ הם בחירה מצוינת לטאקו. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז פאקסלי נוצץ הוא גם זיווג בטוח. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא בודגה נורטון ברוט רוז. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
![בודגה נורטון ברוט רוז]()
בודגה נורטון ברוט רוז
ניחוחות עזים של פירות אדומים, תותים ואוכמניות. צעיר, טרי. נעים עם גימור ארוך.