טאקו סואדרו עם סלסה סראנו-כוסברה
טאקו סואדרו עם סלסה סראנ אם יש לכם טורטיות תירס בגודל פהיטה, פלחי ליים, אורגנו מקסיקני, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו סמוקי פילה עם סראנו-פפאיה סלסן וסראנו-מנטה-כוסברה צ'אטני, סלסה דה סראנו רוחו (רוטב סראנו אדום), ו צ'יפוטלה טאקו דגים עם סלסה אפרסק כוסברה (מתכונים דומים).
הוראות
להקציף יחד הראשון 5 מרכיבים 4 כפות. שמן; תערובת מיץ לימון טפטוף על סטייק בצלחת רדודה גדולה או שקית מקפיא פלסטיק zip-top. כיסוי או חותם, וצינה 1 עד 12 שעות.
הסר סטייק מן המרינדה, השלכת המרינדה. סטייק טפיחה יבש.
חום שנותר 2 כפות. שמן במחבת ברזל יצוק 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים סטייק, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 5 עד 8 דקות או במידה הרצויה של doneness.
להעביר סטייק ללוח חיתוך, ולתת לעמוד 10 דקות. סטייק צ ' ופ.
סטייק כפית לתוך טורטיות חמות; העליון עם בצל קצוץ כוסברה.
מגישים עם סלסה סראנו-כוסברה ופלחי לימון.