טאקו ספגטי
אם אתם רוצים להוסיף עוד מתכונים צמחוניים עם אובו או לקטו לרפרטואר שלכם, טאקו ספגטי עשוי להיות מתכון שכדאי לכם לנסות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -16 גרם חלבון , 9 גרם שומן , וסך הכל 328 קלוריות . תמורת 95 סנט למנה , תקבלו מנה עיקרית ל-8 סועדים. מההכנה ועד להצלחת, המתכון לוקח בערך 45 דקות . מתכון זה מטעם Taste of Home דורש שעועית שחורה, עגבניות משומרות, סלסה וספגטי. 22 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שמתכון זה ראוי לציון של 71% . ציון זה מוצק. מתכונים דומים: את מילוי טאקו עם שעועית שחורה ופלפלים , מרק טאקו קל וטעים , וסלט טאקו דגים בריא וחריף .
הוראות
מחממים תנור ל-175 מעלות צלזיוס. שוברים את הספגטי לשלושה חלקים; מבשלים לפי הוראות היצרן למצב אל דנטה.
בינתיים, בתנור הולנדי, מבשלים את הבשר על אש בינונית 6-8 דקות או עד שהוא כבר לא ורוד ומתפורר; מסננים. מוסיפים את תבליני הטאקו והמים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים על אש קטנה, ללא מכסה, 5 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
מערבבים פנימה שעועית, עגבניות, כוס אחת של גבינה וסלסה.
סננו את הספגטי; הוסיפו לתערובת הבשר וערבבו היטב.
מעבירים לתבנית אפייה משומנת בגודל 33x23 ס"מ.
אופים, ללא מכסה, 3-5 דקות נוספות או עד שהגבינה נמסה.
יש להניח לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.