קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות6
ציון בריאות18
מגזין

טאקו פיצה גרנדה

טאקו פיצה גרנדה
מתכון טאקו פיצה גרנדה מוכן בערך 55 דקות והוא בהחלט אדיר לקטו אובו צמחוני אפשרות לאוהבי אוכל ים תיכוני. למנה העיקרית הזו יש 219 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 6. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה מ טעם הבית דורש מים, מים חמים, זיתים ומלח. עם כפית ציון 44%, המנה הזו די טובה. מתכונים דומים: חביתה של פיצה גדולה, פיצה טאקו עם קרום קמח תירס קל {פלוס ערכת פיצה בגידה!}, ו פיצה טאקו עם קרום קמח תירס קל {פלוס ערכת פיצה בגידה!}.

הוראות

1
בקערה גדולה, להמיס שמרים במים חמים.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
חזיר מבושל לחלוטין, קצוץחזיר מבושל לחלוטין, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מוסיפים את הסוכר, המלח וכוס הקמח 1; מקציפים לתערובת אחידה. מערבבים מספיק קמח שנותר ליצירת בצק רך. הופכים למשטח מקומח קלות; ללוש עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, בערך 6-8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מניחים בקערה מצופה בתרסיס בישול, הופכים פעם אחת לציפוי החלק העליון. מכסים ומניחים לתפוח במקום חמים למשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
בינתיים, במחבת קטנה, מבשלים בקר על אש בינונית עד שכבר לא ורוד; מסננים.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים תיבול טאקו ומים; מביאים לרתיחה. מערבבים פנימה שעועית מטוגנת; מחממים.
מרכיבים שתצטרך
שבבי תירס מרוסקים, מחולקיםשבבי תירס מרוסקים, מחולקים
שעועית מטוגנתשעועית מטוגנת
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
6
אגרוף בצק למטה; מרדדים ל -13 אינץ'. מעגל.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
אגרוףאגרוף
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
7
העברה ל-12 אינץ'. פיצה פאן מצופה בישול תרסיס; לבנות קצוות מעט. מכסים ומניחים לנוח 10 דקות. נקודה עם שמן.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
בשר סרטנים טרי, סחוט וקטוף היטב עבור קונכיותבשר סרטנים טרי, סחוט וקטוף היטב עבור קונכיות
8
מורחים תערובת בקר על בצק.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
9
אופים בחום של 350 מעלות צלזיוס למשך 25 דקות או עד שהקרום משחים קלות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
מפזרים עגבניות, בצל, זיתים וגבינה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
11
אופים 5-10 דקות יותר או עד שהגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה

יין מומלץ: סנג ' ובזה, שיראז, יין ברברה

פיצה עובדת ממש טוב עם יין סנג ' ובזה, שיראז וברברה. היין הטוב ביותר עבור פיצה תלוי תוספות! פיצה ברוטב אדום תדרוש יין אדום עם קצת חומציות, כמו ברברן או סנג ' ובזה. הוסף פפרוני או נקניק ואתה יכול ללכת נועז יותר עם סירה. יין אחד שתוכלו לנסות הוא פנטיני סנגיובזה. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.
פנטיני סנג ' יובזה
פנטיני סנג ' יובזה
צבע אדום נופך. אינטנסיבי ומתמשך, פירותי עם תו יין וטובת עץ. גוף בינוני, טאנינים טובים, מאוזן ומוכן לשתייה.מצוין עם כל הקורסים הטיפוסיים של בישול איטלקי מסורתי, עם בשר ודגים אפויים.