טאקו פיצה גרנדה
מתכון טאקו פיצה גרנדה מוכן בערך 55 דקות והוא בהחלט אדיר לקטו אובו צמחוני אפשרות לאוהבי אוכל ים תיכוני. למנה העיקרית הזו יש 219 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 6. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה מ טעם הבית דורש מים, מים חמים, זיתים ומלח. עם כפית ציון 44%, המנה הזו די טובה. מתכונים דומים: חביתה של פיצה גדולה, פיצה טאקו עם קרום קמח תירס קל {פלוס ערכת פיצה בגידה!}, ו פיצה טאקו עם קרום קמח תירס קל {פלוס ערכת פיצה בגידה!}.
הוראות
בקערה גדולה, להמיס שמרים במים חמים.
מוסיפים את הסוכר, המלח וכוס הקמח 1; מקציפים לתערובת אחידה. מערבבים מספיק קמח שנותר ליצירת בצק רך. הופכים למשטח מקומח קלות; ללוש עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, בערך 6-8 דקות.
מניחים בקערה מצופה בתרסיס בישול, הופכים פעם אחת לציפוי החלק העליון. מכסים ומניחים לתפוח במקום חמים למשך 20 דקות.
בינתיים, במחבת קטנה, מבשלים בקר על אש בינונית עד שכבר לא ורוד; מסננים.
מוסיפים תיבול טאקו ומים; מביאים לרתיחה. מערבבים פנימה שעועית מטוגנת; מחממים.
אגרוף בצק למטה; מרדדים ל -13 אינץ'. מעגל.
העברה ל-12 אינץ'. פיצה פאן מצופה בישול תרסיס; לבנות קצוות מעט. מכסים ומניחים לנוח 10 דקות. נקודה עם שמן.
מורחים תערובת בקר על בצק.
אופים בחום של 350 מעלות צלזיוס למשך 25 דקות או עד שהקרום משחים קלות.
מפזרים עגבניות, בצל, זיתים וגבינה.
אופים 5-10 דקות יותר או עד שהגבינה נמסה.
יין מומלץ: סנג ' ובזה, שיראז, יין ברברה
פיצה עובדת ממש טוב עם יין סנג ' ובזה, שיראז וברברה. היין הטוב ביותר עבור פיצה תלוי תוספות! פיצה ברוטב אדום תדרוש יין אדום עם קצת חומציות, כמו ברברן או סנג ' ובזה. הוסף פפרוני או נקניק ואתה יכול ללכת נועז יותר עם סירה. יין אחד שתוכלו לנסות הוא פנטיני סנגיובזה. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.
![פנטיני סנג ' יובזה]()
פנטיני סנג ' יובזה
צבע אדום נופך. אינטנסיבי ומתמשך, פירותי עם תו יין וטובת עץ. גוף בינוני, טאנינים טובים, מאוזן ומוכן לשתייה.מצוין עם כל הקורסים הטיפוסיים של בישול איטלקי מסורתי, עם בשר ודגים אפויים.