קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות17
מטבחיםאסייתי
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טאקו קייל שחור בדרום מזרח אסיה (עם מעט בטן חזיר)

טאקו קייל שחור בדרום מזרח אסיה (עם מעט בטן חזיר)
המתכון טאקו קייל שחור בדרום מזרח אסיה (עם מעט בטן חזיר) מוכן בתוך כ 45 דקות והוא בהחלט מצוין ללא גלוטן אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. מתאים ל-8 ומחירו 1 מנות.13 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון, 33 גרם שומן, ובסך הכל של 446 קלוריות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו שמנת, בטן חזיר, מנטה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 57%. הציון הזה די טוב. נסו בטן חזיר (או עוף) יאקיטורי וסלט אסייתי, מרק שעועית בטן חזיר אסייתי עם וידאו, ו דרום מזרח אסיה צלעות עין סטייקים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את הסוכר והמלח עם 4 כוסות מים עד להמסה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
2
מכניסים את החזיר לתבנית אפייה קטנה ומכסים בתערובת המלח. מכסים ומקררים לפחות 2 שעות ועד לילה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
3
מחממים את התנור ל 300 מעלות צלזיוס. מסדרים את שומן החזיר בצד כלפי מעלה בתבנית האפייה ומוסיפים את מרק העוף. מכסים היטב בנייר כסף ומכניסים לתנור עד שהחזיר רך מאוד, בערך 2 1/2 שעות. העלו את טמפרטורת התנור ל -450 מעלות צלזיוס.חשפו את התבנית והמשיכו לבשל עד שהחזיר מזהיב, כ -25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מקישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
3/4 פאונד בשר כבש ללא עצם, חתוך לקוביות של 3 עד 4 אינץ' - או תחליף לכתף טלה ללא עצם3/4 פאונד בשר כבש ללא עצם, חתוך לקוביות של 3 עד 4 אינץ' - או תחליף לכתף טלה ללא עצם
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
4
מעבירים לקרש חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
5
בינתיים מחממים כ -1 אינץ ' שמן בסיר בינוני עד 375 מעלות צלזיוס מטגנים את אטריות הביצים, תוך ערבוב פעם או פעמיים, עד שהם פריכים וזהובים, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
6
מעבירים לצלחת מרופדת בנייר מגבת לניקוז ומפזרים מלח. מפוררים לחתיכות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
7
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
8
מוסיפים את הקייל ומבשלים עד שהוא רך, בערך 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרובכרוב
9
מסננים ושוטפים במים קרים כדי להפסיק את הבישול. סוחטים יבש. מערבבים יחד את השמנת החמוצה, הסמבל, מיץ הליים, קורט מלח, ורק 1-2 כפות מים להכנת רוטב טפטוף. מקררים עד שמוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
10
כשמוכנים להגשה מחממים 1 כף שמן צמחי במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
מוסיפים את השום והג ' ינג ' ר ומבשלים עד להזהבה, בערך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
12
מוסיפים את הקייל ומבשלים תוך כדי ערבוב עד שהוא מחומם.
מרכיבים שתצטרך
כרובכרוב
13
מסירים מהאש, מערבבים פנימה את רוטב הדגים והסויה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב דגיםרוטב דגים
14
פורסים את בטן החזיר כנגד התבואה לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בטן חזירבטן חזיר
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
15
מחממים את הטורטיות ישירות על להבת הכיריים עד שהן חמות ומשחימות קלות בכתמים. ממלאים כל טורטיה בקייל ופרוסת חזיר קטנה. מעליו את האטריות המטוגנות, הכוסברה הקצוצה והנענע, ומזלפים את השמנת החמוצה סמבל.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
כרובכרוב
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

שנין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם אפשרויות נהדרות עבור אסיה. היין הטוב ביותר לאוכל אסייתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן-אך הלבנים החומציים הללו משתלבים עם מספר ארוחות מסורתיות, חריפות או לא. את יכולה לנסות את בומונט הופ מרגריט שנין בלאן. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -30 דולר לבקבוק.
בומונט הופ מרגריט שנין בלאן
בומונט הופ מרגריט שנין בלאן
על שם סבתם, הופ מרגריט ביומונט, החבית הזו תססה והתבגרה שנין בלאן היא תמיד אלגנטית ומורכבת. זוכה ארבעה פלטה 5 דירוג כוכבים, זה נתפס כאחד יינות שנין בנצ ' מרק של דרום אפריקה.