טאקו קייל שחור בדרום מזרח אסיה (עם מעט בטן חזיר)
המתכון טאקו קייל שחור בדרום מזרח אסיה (עם מעט בטן חזיר) מוכן בתוך כ 45 דקות והוא בהחלט מצוין ללא גלוטן אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. מתאים ל-8 ומחירו 1 מנות.13 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון, 33 גרם שומן, ובסך הכל של 446 קלוריות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו שמנת, בטן חזיר, מנטה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 57%. הציון הזה די טוב. נסו בטן חזיר (או עוף) יאקיטורי וסלט אסייתי, מרק שעועית בטן חזיר אסייתי עם וידאו, ו דרום מזרח אסיה צלעות עין סטייקים (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את הסוכר והמלח עם 4 כוסות מים עד להמסה.
מכניסים את החזיר לתבנית אפייה קטנה ומכסים בתערובת המלח. מכסים ומקררים לפחות 2 שעות ועד לילה.
מחממים את התנור ל 300 מעלות צלזיוס. מסדרים את שומן החזיר בצד כלפי מעלה בתבנית האפייה ומוסיפים את מרק העוף. מכסים היטב בנייר כסף ומכניסים לתנור עד שהחזיר רך מאוד, בערך 2 1/2 שעות. העלו את טמפרטורת התנור ל -450 מעלות צלזיוס.חשפו את התבנית והמשיכו לבשל עד שהחזיר מזהיב, כ -25 דקות.
בינתיים מחממים כ -1 אינץ ' שמן בסיר בינוני עד 375 מעלות צלזיוס מטגנים את אטריות הביצים, תוך ערבוב פעם או פעמיים, עד שהם פריכים וזהובים, 1 עד 2 דקות.
מעבירים לצלחת מרופדת בנייר מגבת לניקוז ומפזרים מלח. מפוררים לחתיכות קטנות.
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים.
מוסיפים את הקייל ומבשלים עד שהוא רך, בערך 7 דקות.
מסננים ושוטפים במים קרים כדי להפסיק את הבישול. סוחטים יבש. מערבבים יחד את השמנת החמוצה, הסמבל, מיץ הליים, קורט מלח, ורק 1-2 כפות מים להכנת רוטב טפטוף. מקררים עד שמוכן לשימוש.
כשמוכנים להגשה מחממים 1 כף שמן צמחי במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את השום והג ' ינג ' ר ומבשלים עד להזהבה, בערך 1 דקה.
מוסיפים את הקייל ומבשלים תוך כדי ערבוב עד שהוא מחומם.
מסירים מהאש, מערבבים פנימה את רוטב הדגים והסויה.
פורסים את בטן החזיר כנגד התבואה לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
מחממים את הטורטיות ישירות על להבת הכיריים עד שהן חמות ומשחימות קלות בכתמים. ממלאים כל טורטיה בקייל ופרוסת חזיר קטנה. מעליו את האטריות המטוגנות, הכוסברה הקצוצה והנענע, ומזלפים את השמנת החמוצה סמבל.
יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג
שנין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם אפשרויות נהדרות עבור אסיה. היין הטוב ביותר לאוכל אסייתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן-אך הלבנים החומציים הללו משתלבים עם מספר ארוחות מסורתיות, חריפות או לא. את יכולה לנסות את בומונט הופ מרגריט שנין בלאן. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -30 דולר לבקבוק.
![בומונט הופ מרגריט שנין בלאן]()
בומונט הופ מרגריט שנין בלאן
על שם סבתם, הופ מרגריט ביומונט, החבית הזו תססה והתבגרה שנין בלאן היא תמיד אלגנטית ומורכבת. זוכה ארבעה פלטה 5 דירוג כוכבים, זה נתפס כאחד יינות שנין בנצ ' מרק של דרום אפריקה.