המתכון טאקו Carne Asada יכול לספק את השתוקקות דרום אמריקה שלך בערך 2 שעות ו 10 דקות. המתכון הזה מכסה %51 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 1218 קלוריות, 60 גרם חלבון ו 76 גרם שומן. לכו לחנות ותביאו מלח כשר, סראנו צ'ילה, עגבניות בשלות, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. אנשים רבים באמת אהבו את המנה העיקרית. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו טאקו אסדה Carne, טאקו אסדה Carne, ו טאקו אסדה Carne (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מניחים את סטייק האגף בתבנית אפייה גדולה ויוצקים את mojo על זה. לעטוף בחוזקה בניילון נצמד ולאוורר במשך 1 שעה או עד 8 שעות, כך הטעמים יכולים לשקוע לתוך הבשר. אל תשרה את הסטייק במשך יותר מ-8 שעות, או שהסיבים נשברים יותר מדי והבשר נעשה רגשני.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלע
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
מים כדי לאפשר
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
3
מחממים גריל חיצוני או מחבת גריל מחורץ מעל להבה בינונית גבוהה (אתה יכול גם להשתמש broiler).
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
סמבל (משחת צ'ילי שום)
4
מברשת את הסורגים עם קצת שמן כדי למנוע את הבשר דבק. תוציא את הסטייק ממרינדת המוג ' ו ותתבל את הסטייק משני הצדדים במלח ופלפל. גריל (או לצלות) סטייק במשך 7 עד 10 דקות לכל צד, פונה פעם אחת, עד בינוני-נדיר.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
מים כדי לאפשר
דַק-
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
5
הסר את הסטייק ללוח חיתוך ולתת לו לנוח 5 דקות כדי לאפשר את המיצים להתיישב. דק לחתוך את הסטייק על פני התבואה באלכסון.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
6
לחמם את הטורטיות במשך 30 שניות בכל צד במחבת יבשה או על הגריל, עד קלוי וגמיש.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
סמבל (משחת צ'ילי שום)
7
כדי להפוך את טאקו, מחסנית עד 2 של טורטיות חמות, להניח כ 4 אונקיות של בשר במרכז, ומפזרים קצת חסה, בצל, וגבינה. מעל כל טאקו עם כפית של סלסה פיקו דה גאלו ומקשטים עם פלחי סיד. חזור עם הטורטיות הנותרות.
מרכיבים שתצטרך
Pico De Gallo
סיד טריז
קציצות עוף צמחוניות קפואות
צ'דר חריף, חתוך לקוביות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
Dientes De Ajo
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
8
במכתש ועלי או קערה, מועכים יחד את השום, חלפיניו, כוסברה, מלח ופלפל כדי להפוך את הדבק.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שמן צמחי
1 כף חלפיניו, פרוס דק
שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלי
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
שים את הדבק בצנצנת זכוכית או מיכל פלסטיק.
10
מוסיפים את מיץ הלימון, מיץ תפוזים, חומץ ושמן. לנער אותו ממש טוב לשלב. השתמש כמרינדה עבור עוף או בשר בקר או כמו תבלין שולחן.