טאקו שפמנון יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 564 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. גשו לסופר וקנו מלח, בצל, צנוניות ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב קמח התירס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קמח תירס כקינוח. נסו טאקו שפמנון מושחר, פאן מטוגן טאקו שפמנון עם סלסה מנגו, ו הלך לדוג, טאקו שפמנונים עם סלט צ'יפוטלה. (מתכונים דומים).
הוראות
1
עבור סלט כרוב: בקערה בינונית, לשלב את תערובת סלט כרוב, בצל אדום, צנוניות וכוסברה. בקערה קטנה, להקציף יחד את מיץ לימון, דבש, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
תערובת סלט כרוב
מיץ ליים
בצל אדום
עלי וגבעולי כוסברה
צנון
פלפל
דבש
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
2
מוסיפים לתערובת הסלט כרוב, משליכים בעדינות למעיל.
3
עבור remoulade: בקערה קטנה, לשלב את שמנת חמוצה, שום, בצל ירוק, חרדל, מיץ לימון, שמיר. מכסים ומקררים עד הצורך.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק
מיץ לימון
שמנת חמוצה
Remoulade
חרדל
שום
שמיר
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
עבור שפמנון: בתנור הולנדי גדול, יוצקים את השמן לעומק של 2 אינץ ' וחום ל 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
שפמנון
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
5
חותכים את השפמנון לרצועות.
מרכיבים שתצטרך
שפמנון
6
שלבו וקציצו יחד את קמח התירס ואת התבלינים Cajun. מעיל את רצועות שפמנון בתערובת קמח תירס.
מרכיבים שתצטרך
תיבול Cajun
קמח תירס
שפמנון
ציוד שתשתמש בו
מקציף
7
מטגנים את השפמנון, בקבוצות במידת הצורך, עד חום זהוב, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שפמנון
8
ניקוז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
9
מניחים 2 עד 3 רצועות שפמנון במרכז של כל צדף טאקו מטוגן. מעל כל אחד באופן שווה עם תערובת סלט כרוב. קצת עם הרימולד.
מרכיבים שתצטרך
Remoulade
שפמנון
10
מגישים עם פרוסות פלחי אבוקדו וסיד, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
סיד טריז
אבוקדו
11
מחממים את השמן בתנור הולנדי ל 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
12
מניחים את הטורטייה לתוך השמן, מתקפל לצורת טאקו באמצעות מלקחיים חסיני חום. (תצטרך לשמור על צורתו עם מלקחיים בזמן שהוא צ ' יפס.) מטגנים עד חום זהוב, 2 עד 3 דקות.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לשפמנון. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות את גיפט מאת קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.