טאקו שרימפס בגריל
המתכון שרימפס בגריל טאקו הוא מוכן תוך כ 30 דקות, והוא בהחלט מרהיב ללא גלוטן ו pescatarian אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 634 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 49 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה מושלם עבור יום העצמאות. אם יש לך טורטיות תירס, פלפל צ'יפוטלה, פלפל קאיין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכונים דומים: טאקו שרימפס בגריל, צ'וריסו וטאקו שרימפס בגריל, ו שרימפס בגריל וטאקו אננס.
הוראות
עבור שרימפס: להשרות שיפודי במבוק 8 במים, אם צלייה על להבה פתוחה (או להשתמש שיפודי מתכת).
התחל על ידי ביצוע מרינדה מהירה. בקערת ערבוב גדולה, לשלב את הטקילה, כמון, פפריקה, קאיין, שום, מיץ ליים וקצת שמן קנולה.
מוסיפים את השרימפס וזורקים היטב למעיל.
מפזרים מלח ופלפל. קח את שיפודים חוט 4 שרימפס לכל שיפוד.
לחמם גריל, מחבת גריל או עליון שטוח.
מניחים את שיפודי השרימפס על הגריל ומבשלים עד ורוד, מסומן היטב חרוך יפה, 40 עד 50 שניות.
הסר מן הגריל ולהגדיר על מגש גדול.
מוסיפים את הכוסברה ומסיימים על ידי לחיצה על פלחי הלימון עבור מיץ ליים טרי בכל רחבי (בעוד השרימפס חמים הם יספגו את טעם הלימון).
מערבבים את המיונז, קרם מקסיקני, מיץ ליים, אגבה, צ ' יפוטלה ורוטב אדובו וקצת מלח בקערת ערבוב. מקררים עד שמוכנים להגיש.
עבור טאקו: קח מחבת טחון גדולה nonstick (או על גבי גריל שטוח) ולרסס קלות עם כמה תרסיס בישול nonstick. לחמם טורטייה במשך כ 30 שניות משני הצדדים, ולאחר מכן מעיל קל בצד אחד עם קמצוץ של פרמזן. חם דרך, ולאחר מכן להפוך כל כך זה טוסטים בצד גבינה למטה. אפשר לגבינה לבשל ולשחום כ -15 שניות, ולאחר מכן להסיר מהמחבת. חזור עם הטורטיות הנותרות.
מניחים שיפוד של שרימפס על טורטייה כפולה (בצד גבינה למעלה) ולהסיר את שיפוד לעזוב את השרימפס בשורה. למעלה עם עגבניות חתוכות לקוביות, קרחון, גבינת Cotija, מיונז ורוד חריף, סיד וכוסברה.