טאקו תפוחי אדמה, פובלנו וצ'וריסו
טאקו תפוחי אדמה, פובלנו וצ'וריסו דורש מסביב 30 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה משמש 4. מנה אחת מכילה 446 קלוריות, 17 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 24% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. לכו לחנות והרימו שמן קנולן, טריזי ליים, טורטיות תירס ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. כדי להשתמש ב טריזי סיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאי ליים מפתח קפוא כמו קינוח. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה עובד טוב כמנה עיקרית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. נסו טאקו תפוחי אדמה, פובלנו וצ'וריסו, טאקו תפוחי אדמה, פובלנו וצ'וריסו, ו בטטה + טאקו צ'וריסו עם סלסן שעועית שחורה וקרמה אבוקדו פובלנו קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים פובלנוס לשניים לאורכו; השלך זרעים וקרומים.
מניחים חצאי פובלנו, צדי העור כלפי מעלה, על תבנית מרופדת בנייר כסף; משטחים ביד. צולים במשך 8 דקות או עד להשחרה.
מניחים בשקית נייר; מקפלים לסגירה הדוקה.
תן לעמוד 5 דקות. לקלף; קוצצים גס.
מחממים מחבת טפלון גדולה על אש בינונית-גבוהה.
להוסיף שמן למחבת; מערבולת כדי מעיל.
מוסיפים תפוח אדמה; מבשלים 5 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
הסר תפוח אדמה; מניחים בקערה גדולה.
מוסיפים בצל למחבת; מבשלים 3 דקות.
מוסיפים פובלנו, תירס, פלפל אדום ושום; מבשלים 2 דקות תוך ערבוב תדיר.
מוסיפים תערובת בצל לתפוח אדמה.
מוסיפים צ ' וריסו למחבת; מבשלים 1 1/2 דקות, תוך ערבוב להתפורר. מחזירים תערובת תפוחי אדמה למחבת. מערבבים במלאי ומלח; מביאים לרתיחה. מכסים חלקית, מנמיכים את האש ומבשלים 6 דקות או עד שתפוח האדמה רך, צ ' וריסו נעשה, ונוזל כמעט מתאדה.
עבודה עם 1 טורטיה בכל פעם, חום טורטיות מעל בינוני-גבוהה חום ישירות על העין של מבער עבור כ 15 שניות בכל צד או עד בקלילות חרוך. מסדרים בערך 1/3 כוס תערובת תפוחי אדמה במרכז כל טורטיה; למעלה עם 1 1/2 כפיות בצל ו 1 1/2 כפיות גבינה.