טארט אגס אפרסק
טארט אגס אפרסק עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים לקינוח. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 4 גרם חלבון, 16 גרם שומן, ובסך הכל 306 קלוריות. מתכון זה משמש 8. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. מתכון זה מאוכלרשת יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו בצק עלים, מערוך, ביצה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 18%. ציון זה הוא רע למדי. נסו טארט אגסים, טארט אגסים, ו טארט אגסים עבור מתכונים דומים.
הוראות
להפשיר בצק עלים בטמפרטורת החדר למשך 20 עד 30 דקות. להתפתח. אם המאפה לא נפרש בקלות, הפשירו למשך 5 עד 10 דקות נוספות ונסו שוב.
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס.
על משטח מקומח קלות מרדדים מאפה למלבן בגודל 10 על 12 אינץ'.
מעבירים לתבנית אפייה לא משומנת. בעזרת מברשת מאפה יבשה מברישים עודפי קמח.
בקערה קטנה מקציפים קלות ביצה ו -1 כף מים ליצירת שטיפת ביצים.
עם את מאפה מברשת, מברשת שלמות של בצק גיליון משטח עם ביצה לשטוף. לאורך כל 4 הצדדים, מקפלים מעל 1/2 אינץ ' מהקצה ליצירת גבול מחורץ סביב המאפה.
מברישים גם את החלק העליון של השפה הזו בשטיפת ביצים. דקרו מאפה (בתוך השפה) בכל רחבי המזלג (זה מבטיח שהבצק בתוך הגבול לא יתנפח כמו שהשפה החיצונית תתנפח).
מסדרים אגסים פרוסים דק על מאפה, מכסים את כל שטח הפנים, אך בשכבה אחת.
מפזרים אגסים עם סוכר, ליקר אגסים ונקודה עם קוביות חמאה.
אופים 15 עד 20 דקות או עד שהם תפוחים וזהובים.
בזמן שהטארט נאפה, שלבו שימורי אפרסק וצוף אפרסק בקערה המתאימה למיקרוגל. מערבבים לאיחוד.
מחממים גבוה במשך 15 שניות בכל פעם עד שהשימורים נמסו, תוך ערבוב בכל פעם. לאחר שהתערובת נמסה לחלוטין, דחפו דרך מסננת רשת דקה כדי להסיר גושים או חתיכות פרי. הניחו בצד.
לאחר שהטארט סיים לאפות, מוציאים מהתנור.
מברישים זיגוג אפרסק על טארט שלם, גם פירות וגם מאפה. מצננים לטמפרטורת החדר ומגישים.