טארט אפרסק כפרי מתובל עם מאפה שקדים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל טארט אפרסק מתובל כפרי עם מאפה שקדים. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 304 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו תמצית שקדים, מים, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו עוגת אפרסק כפרית, עוגת אפרסק כפרית, ו אפרסק כפרי ועוגת זנגביל (מתכונים דומים).
הוראות
טוסט השקדים: מחממים התנור ל 30
לפזר את השקדים בשכבה אחת על תבנית אפייה ואופים, ערבוב מדי פעם, עד חום זהוב, כ -15 דקות.
הסר מהתנור להתקרר לחלוטין.
הפוך את המאפה: לעבד את השקדים בבלנדר או מעבד מזון עד קצוץ דק.
מוסיפים את הקמח, סוכר מגורען, ומלח ודופק לשלב.
מוסיפים את החמאה והדופק עד שהוא דומה לאפונה קטנה.
מוסיפים את מי הקרח, 1 כף בכל פעם, ותמצית שקדים, ומעבדים רק עד שהבצק מגיע יחד ויוצר כדור סביב הלהבים. (לא overprocess.)
מוציאים את הבצק מהמעבד, עוטפים אותו בניילון נצמד, ומקררים לפחות 30 דקות או בן לילה (או מקפיאים עד 2 חודשים).
מניחים מתלה בשליש העליון של התנור ומחממים עד 37
מניחים את פרוסות האפרסק בקערה גדולה. בקערה קטנה, מערבבים יחד את הסוכר מגורען, קורנפלור, וקינמון עד מעורבב היטב.
מוסיפים את תערובת הסוכר לאפרסקים, מערבבים בעדינות.
להפוך את הבצק החוצה על בד בצק משוריין או משטח להתגלגל לתוך מעגל 16 אינץ ' באמצעות מערוך מקומח. מקפלים אותו לשניים, להעביר למחבת ברזל יצוק 10 אינץ ' ungreased, בעדינות לפתוח את המאפה, להתאים אותו לתוך החלק התחתון של המחבת ומאפשר בצק עודף לתלות על הקצה. (אל תטרחו לקצץ את הבצקכל חוסר אחידות מוסיף לאיכות הכפרית של הטארט.)
כפית את תערובת האפרסק לתוך המאפה, הרכבה אותו באמצע. מקפלים בעדינות את הקצוות של המאפה סביב המילוי, חופפים אותם בקפלים רכים. היזהר כי המאפה לא לקרוע סביב קצה הטארט או המיצים לברוח במהלך האפייה.
מקציפים יחד את הביצה והמים בקערה קטנה.
מברישים את הביצה לשטוף את הבצק ומפזרים אותו עם סוכר turbinado.
אופים עד המאפה הוא חום זהוב ואת הפרי הוא חם תוסס, 35 עד 40 דקות.
תן מגניב במשך 1 שעה כדי להגדיר את המיצים לשרת חם