קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טארט אפרסק כפרי מתובל עם מאפה שקדים

טארט אפרסק כפרי מתובל עם מאפה שקדים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל טארט אפרסק מתובל כפרי עם מאפה שקדים. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 304 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו תמצית שקדים, מים, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו עוגת אפרסק כפרית, עוגת אפרסק כפרית, ו אפרסק כפרי ועוגת זנגביל (מתכונים דומים).

הוראות

1
טוסט השקדים: מחממים התנור ל 30
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
2
לפזר את השקדים בשכבה אחת על תבנית אפייה ואופים, ערבוב מדי פעם, עד חום זהוב, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
3
הסר מהתנור להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
4
הפוך את המאפה: לעבד את השקדים בבלנדר או מעבד מזון עד קצוץ דק.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
מוסיפים את הקמח, סוכר מגורען, ומלח ודופק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
6
מוסיפים את החמאה והדופק עד שהוא דומה לאפונה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
7
מוסיפים את מי הקרח, 1 כף בכל פעם, ותמצית שקדים, ומעבדים רק עד שהבצק מגיע יחד ויוצר כדור סביב הלהבים. (לא overprocess.)
מרכיבים שתצטרך
שמן קינמון, אופציונלישמן קינמון, אופציונלי
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
8
מוציאים את הבצק מהמעבד, עוטפים אותו בניילון נצמד, ומקררים לפחות 30 דקות או בן לילה (או מקפיאים עד 2 חודשים).
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
9
מניחים מתלה בשליש העליון של התנור ומחממים עד 37
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
1
מניחים את פרוסות האפרסק בקערה גדולה. בקערה קטנה, מערבבים יחד את הסוכר מגורען, קורנפלור, וקינמון עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים
חטיף שוקולד חצי מתוקחטיף שוקולד חצי מתוק
נייר אורזנייר אורז
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
מוסיפים את תערובת הסוכר לאפרסקים, מערבבים בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
3
להפוך את הבצק החוצה על בד בצק משוריין או משטח להתגלגל לתוך מעגל 16 אינץ ' באמצעות מערוך מקומח. מקפלים אותו לשניים, להעביר למחבת ברזל יצוק 10 אינץ ' ungreased, בעדינות לפתוח את המאפה, להתאים אותו לתוך החלק התחתון של המחבת ומאפשר בצק עודף לתלות על הקצה. (אל תטרחו לקצץ את הבצקכל חוסר אחידות מוסיף לאיכות הכפרית של הטארט.)
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
כפית את תערובת האפרסק לתוך המאפה, הרכבה אותו באמצע. מקפלים בעדינות את הקצוות של המאפה סביב המילוי, חופפים אותם בקפלים רכים. היזהר כי המאפה לא לקרוע סביב קצה הטארט או המיצים לברוח במהלך האפייה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
5
מקציפים יחד את הביצה והמים בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
6
מברישים את הביצה לשטוף את הבצק ומפזרים אותו עם סוכר turbinado.
מרכיבים שתצטרך
סוכר Turbinadoסוכר Turbinado
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
7
אופים עד המאפה הוא חום זהוב ואת הפרי הוא חם תוסס, 35 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
8
תן מגניב במשך 1 שעה כדי להגדיר את המיצים לשרת חם