טארט גבינה ובצל כפול
טארט גבינה ובצל כפול דורש על 1 שעה ו 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 393 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-59 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם חמאה, ביצים, קורנית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. סופלה חזיר עם גבינה כפולה, סופלה גבינה, בצל ולחם, ו טארט עגבניות קלוי עם קרום כפול גבינה דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
מרדדים את הבצק על משטח מקומח עד כמעט גדול מספיק כדי קו 22cm פח טארט רופף תחתית, מפזרים על כשליש של הפרמזן, ולאחר מכן להמשיך להתגלגל לדחוף את הגבינה לתוך הבצק. קו הפח עם המאפה, משאיר כל עודף תלוי. קו הטארט עם נייר קלף אפייה שעועית ואופים עיוור במשך 20 דקות. בעדינות להסיר את הנייר ואת השעועית ואופים במשך 10 דקות נוספות עד הזהב חיוור מבושל.
מורחים את chutney בשכבה אפילו על החלק התחתון של המאפה, ואז להפריש בזמן שאתה עושה את המילוי.
כדי להפוך את המילוי, להמיס את החמאה במחבת על חום נמוך, ולאחר מכן להוסיף את הקמח ומבשלים 2 דקות, ערבוב כל הזמן. יוצקים בהדרגה את החלב וממשיכים לערבב עד שיש לך רוטב חלק ועבה. מבשלים עוד 2 דקות, להסיר מן החום מגניב במשך 3 דקות.
קראמבל 200 גרם של גבינת עיזים, הקורנית ושאר הפרמזן לרוטב. לנצח עד גבינה נמסה, ולאחר מכן להוסיף חלמונים אחד בכל פעם, מכות בין כל תוספת.
להקציף חלבונים ביצה פסגות נוקשות, מערבבים 1 כף לתוך הרוטב ומערבבים, ואז להטות את שאר הלבנים בעדינות לקפל עד בשילוב טוב.
כפית את המילוי על גבי צ ' אטני הבצל, להתפורר מעל גבינת העזים הנותרים, ולאחר מכן להעביר לתנור ואופים במשך 25-30 דקות, עד הזהב וקם לתחייה. אפשר לטארט להתקרר מעט לפני זמירה הקצוות והגשה, או ליהנות מקור עם סלט ירוק, אם אתה רוצה.