סופגניות ביתיות עם רוטב שוקולד מקסיקני עשויות להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים לארוחת הבוקר. מתכון צמחוני זה משרת 6 . מנה אחת מכילה 469 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן. מתכון זה מן האוכלרשת יש 5 אוהדים. אם יש לך מים, סוכר, סירופ תירס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. עם כפית ציון 33%, המנה הזו לא כל כך סופר. מתכונים דומים: סופגניות שוקולד מקסיקניות, מקסיקני שוקו חם סופגניות, ו סופגניות מקסיקניות עם זיגוג שוקולד חם (סופגניות חנוכה) במילוי מרשמלו.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: שקית נייר חומה
3
בסיר בינוני, על אש נמוכה, הביאו את החלב, גרידת התפוז והסוכר לרתיחה נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומה
ליקוריץ צהוב וירוק
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
מקציפים פנימה את הקקאו, סירופ התירס הבהיר והשוקולד צ ' יפס. מערבבים עד שהתערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
סירופ תירס קל
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
מסירים מהאש ושומרים.
1
בקערה קטנה שלבו את שמורת הסוכר והקינמון.
מרכיבים שתצטרך
יכול דיאט קרם סודה
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מכניסים את המים, הווניל, החמאה, הסוכר, המלח וגרידת התפוז לסיר בינוני ומביאים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומה
דבש הדרים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מוציאים את התערובת מהחום ומוסיפים את הקמח. מערבבים בעזרת כף עץ עד שהקמח משולב ומתחיל להתרחק מדפנות התבנית, בערך 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
ממלאים תנור הולנדי גדול, על אש בינונית, באמצע הדרך בשמן צמחי ומחממים ל -360 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
5
מכניסים את תערובת הקמח לקערה גדולה. בעזרת מערבל ידני מוסיפים לאט את הביצים 1 בכל פעם. התערובת תתפרק כשמוסיפים כל ביצה אך תהפוך שוב חלקה לאחר שילוב הביצה. וודאו שכל ביצה שולבה בבלילה לפני הוספת הביצה הבאה.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
שמן גלידה 1-אונקיה סקופ, לגרוף את הבלילה לתוך השמן החם. מטגנים את כדורי הבצק, בקבוצות, עד שהם חומים זהובים עמוקים מכל הצדדים. בדוק סופגנייה מטוגנת כדי לוודא שהמרכז מבושל ואז הסר אותם מהשמן. טיגון ייקח בערך 8 דקות לכל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים
7
מכניסים כמה סופגניות לשקית נייר חומה ויוצקים פנימה 2 כפות מתערובת הסוכר הקינמון. סוגרים את השקית ומנערים. חזור על שלבים.