טארט גבינת דלעת
והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 333 קלוריות. אם יש לכם חמאה, סוכר חום, שיבולת שועל מהירה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו טארט דלעת, טארט דלעת שוקולד, ו עוגת דלעת פקאן טארט (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום כדי 191°. spray 10 אינץ טארט פאן עם תחתית נשלפת עם ספריי בישול. בקערה קטנה, לערבב מרכיבים קרום. לחץ בתחתית ולמעלה בצד של מחבת.
אופים 6 עד 8 דקות או עד שנקבע; להפריש.
בקערה גדולה, מקציפים גבינת שמנת מילוי מרכיבים עם מיקסר חשמלי על מהירות בינונית עד חלקה וקרם. להזמין 2/3 כוס מילוי גבינת שמנת; להפריש.
בקערה קטנה, לערבב מרכיבים מילוי דלעת.
מוסיפים למילוי גבינת שמנת שנותר; מערבבים היטב. כף לקרום. כפית של גבינת שמנת שמורה מילוי אקראי על מילוי דלעת. מערבולת עם סכין תערובות שיש.
אופים 25 עד 30 דקות או עד סט. מגניב 10 דקות.
מגישים חם, או קריר 1 שעה ומקרר עד זמן ריצה.
ממש לפני ההגשה, בסיר 1 ליטר, מחממים מרכיבים רוטב קרמל רותחים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן. להרתיח 1 דקה.
מגישים חם על טארט. מכסה ומקרר כל טארט שנותר.