קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות3
מגזין

טארט דלעת טבעוני וללא גלוטן

טארט דלעת טבעוני וללא גלוטן
טארט הדלעת ללא גלוטן וטבעוני עשוי להיות רק מתאבן hor אתה מחפש. מנה אחת מכילה 291 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. 23 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם אבקת אפייה, סוכר חום, זנגבילוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: Cheesy " כרישה & ברוקולי Tartlets (טבעוני, ללא גלוטן, ללא סויה), ללא גלוטן, חמוציות טבעוניות-טארט שקדים, ו טארטלי שוקולד פטל (ללא גלוטן, Paleo + טבעוני).

הוראות

1
מערבבים סוכר חום, קמח אורז, קמח טפיוקה, מסטיק xantham, קינמון וגרנולה עד בשילוב. עם מזלג, לחתוך את הקיצור עד התערובת נראית מתפוררת.משמנים קלות מחבת מאפין או קו עם מצעי מאפין.
מרכיבים שתצטרך
קמח אורזקמח אורז
כָּתֵףכָּתֵף
כוסות תמרים קצוצים (בערךכוסות תמרים קצוצים (בערך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
1 כוס (8 אונקיות) יוגורט וניל מופחת שומן1 כוס (8 אונקיות) יוגורט וניל מופחת שומן
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
2
מניחים 1 כף תערובת בכל ולחץ למקומו. שמור את התערובת הנותרת למעלה. הגדר aside.To הפוך את מילוי הדלעת: מערבבים יחד קמח אורז, אבקת אפייה, תבלינים דלעת ומלח. הגדר aside.In קערה נפרדת, לערבב דלעת, חלב אורז, סוכר חום ושמן עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
קמח אורזקמח אורז
כָּתֵףכָּתֵף
חלב אורזחלב אורז
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוסיפים את תערובת הקמח לדלעת ומערבבים היטב.מלאו את מגש המאפין במילוי דלעת. למעלה עם מפזרים של תערובת קרום נוסף. יש אולי תוספת ציפוי תלוי כמה אתה רוצה להשתמש על גבי.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
4
אופים עוגות במשך 10 דקות, או עד השחמה קלה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
בואו להתקרר במחבת מאפין במשך כ 15 דקות לפני הסרת.
ציוד שתשתמש בו
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
6
הסר בזהירות, עם שתי כפיות.
7
מגישים חם או קר. שמור טרי במקרר.