טארט דלעת טבעוני וללא גלוטן
טארט הדלעת ללא גלוטן וטבעוני עשוי להיות רק מתאבן hor אתה מחפש. מנה אחת מכילה 291 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. 23 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם אבקת אפייה, סוכר חום, זנגבילוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: Cheesy " כרישה & ברוקולי Tartlets (טבעוני, ללא גלוטן, ללא סויה), ללא גלוטן, חמוציות טבעוניות-טארט שקדים, ו טארטלי שוקולד פטל (ללא גלוטן, Paleo + טבעוני).
הוראות
מערבבים סוכר חום, קמח אורז, קמח טפיוקה, מסטיק xantham, קינמון וגרנולה עד בשילוב. עם מזלג, לחתוך את הקיצור עד התערובת נראית מתפוררת.משמנים קלות מחבת מאפין או קו עם מצעי מאפין.
מניחים 1 כף תערובת בכל ולחץ למקומו. שמור את התערובת הנותרת למעלה. הגדר aside.To הפוך את מילוי הדלעת: מערבבים יחד קמח אורז, אבקת אפייה, תבלינים דלעת ומלח. הגדר aside.In קערה נפרדת, לערבב דלעת, חלב אורז, סוכר חום ושמן עד בשילוב.
מוסיפים את תערובת הקמח לדלעת ומערבבים היטב.מלאו את מגש המאפין במילוי דלעת. למעלה עם מפזרים של תערובת קרום נוסף. יש אולי תוספת ציפוי תלוי כמה אתה רוצה להשתמש על גבי.
אופים עוגות במשך 10 דקות, או עד השחמה קלה.
בואו להתקרר במחבת מאפין במשך כ 15 דקות לפני הסרת.
הסר בזהירות, עם שתי כפיות.
מגישים חם או קר. שמור טרי במקרר.