טארט הדרים אלגנטי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל טארט הדרים אלגנטי. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 426 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו חמאה, חמאה כתומה חמאה, אבקת סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 10 שעות ו 5 דקות. נסו טארט עגבניות אלגנטי, טארט פירות יער אלגנטי, ו טארט סלק אדמתי אך אלגנטי (מתכונים דומים).
הוראות
אופים קוקוס בשכבה אחת במחבת רדודה 4 עד 5 דקות או עד קלוי וריחני, תוך ערבוב באמצע; מגניב לחלוטין (כ 15 דקות).
קוקוס דופק, קמח, אבקת סוכר במעבד מזון 3 עד 4 פעמים או עד בשילוב.
מוסיפים חמאה וקוקוס תמצית, דופק 5 עד 6 פעמים או עד מתפורר. עם ריצת מעבד, בהדרגה להוסיף 3 כף. מים ומעבדים עד שהבצק יוצר כדור ומשאיר צדדים של הקערה.
רול בצק לתוך מלבן 12 1/2-x 8 אינץ '(בערך 1/4 אינץ 'עבה) על משטח מקומח קלות; לחץ על הצדדים התחתון ומעלה של מחבת טארט 12 - x 9 אינץ' עם תחתית נשלפת. לקצץ בצק עודף, ולהשליך.
אופים ב 350 במשך 30 דקות. מגניב לחלוטין על מתלה חוט (כ 40 דקות).
מורחים קרם כתום חמאה מעל קרום. למעלה עם קטעי הדר.
הערה: כדי להפוך טארט עגול, לגלגל בצק למעגל 10 אינץ '(בערך 1/4 אינץ 'עבה) על משטח מקומח קלות; לחץ על החלק התחתון ומעלה של מחבת טארט עגול 9 אינץ' עם תחתית נשלפת. לקצץ בצק עודף, ולהשליך.