קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות12
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טארט חמאת תות-בוטנים

טארט חמאת תות-בוטנים
טארט חמאת תות-בוטנים עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מכין 12 מנות עם 419 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 23 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו מלח, ריבת תות, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 25 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 29%. ציון זה לא כל כך מדהים. נסו טארט חמאת בוטנים שמנת, טארט חמאת בוטנים שוקולד, ו עוגת עוגיות חמאת בוטנים עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
חממו את התנור ל -350 מעלות צלזיוס.חמאה בנדיבות תבנית טארט מחורצת בגודל 9 אינץ ' עם תחתית נשלפת.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מקציפים את הקמח, אבקת האפייה והמלח בקערה בינונית. מקציפים את החמאה, חמאת הבוטנים ושני הסוכרים בקערה נפרדת במיקסר עד לקבלת תערובת חלקה. מקציפים פנימה את הביצה והווניל.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
(כגון Crunch Bar)(כגון Crunch Bar)
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)(צינור גדול)
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מוסיפים את תערובת הקמח ומערבבים בעזרת כף עץ עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
4
לחץ מחצית מהבצק לתבנית הטארט המוכנה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
5
מורחים את הריבה על הבצק ומשאירים גבול של 1/2 אינץ ' מסביב לקצה. זרוק כמחצית מהבצק שנותר מעל הריבה בכף כף היד; לחץ קלות את שארית הבצק לתבנית סביב הקצה ליצירת קרום.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
אופים עד להזהבה, 45 עד 50 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
מעבירים את התבנית למתלה ומניחים להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
הסר את הטבעת והעביר את הטארט לצלחת.
9
צילום: קאנה אוקדה