טארט חמאת תות-בוטנים
טארט חמאת תות-בוטנים עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מכין 12 מנות עם 419 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 23 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו מלח, ריבת תות, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 25 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 29%. ציון זה לא כל כך מדהים. נסו טארט חמאת בוטנים שמנת, טארט חמאת בוטנים שוקולד, ו עוגת עוגיות חמאת בוטנים עבור מתכונים דומים.
הוראות
חממו את התנור ל -350 מעלות צלזיוס.חמאה בנדיבות תבנית טארט מחורצת בגודל 9 אינץ ' עם תחתית נשלפת.
מקציפים את הקמח, אבקת האפייה והמלח בקערה בינונית. מקציפים את החמאה, חמאת הבוטנים ושני הסוכרים בקערה נפרדת במיקסר עד לקבלת תערובת חלקה. מקציפים פנימה את הביצה והווניל.
מוסיפים את תערובת הקמח ומערבבים בעזרת כף עץ עד לאיחוד.
לחץ מחצית מהבצק לתבנית הטארט המוכנה.
מורחים את הריבה על הבצק ומשאירים גבול של 1/2 אינץ ' מסביב לקצה. זרוק כמחצית מהבצק שנותר מעל הריבה בכף כף היד; לחץ קלות את שארית הבצק לתבנית סביב הקצה ליצירת קרום.
אופים עד להזהבה, 45 עד 50 דקות.
מעבירים את התבנית למתלה ומניחים להתקרר.
הסר את הטבעת והעביר את הטארט לצלחת.