קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טארט כתום טרי עם קרום אגוזי לוז

טארט כתום טרי עם קרום אגוזי לוז
טארט כתום טרי עם קרום אגוזי לוז עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 387 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם ביצים, מיץ תפוזים, אגוזי לוז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: עוגת חמוציות עם אגוז לוז, עוגת שוקולד עם אגוזי לוז וקרום חמאה, ו טרי תאנה אגוזי לוז טארט.

הוראות

1
מפזרים ג ' לטין מעל 1 כף מים בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
תן לעמוד 10 דקות כדי לרכך.
3
שלב סוכר, 2 כפות קליפת תפוז, קליפת לימון בקערת מתכת בינונית. באמצעות קצות האצבעות, לשפשף מרכיבים יחד עד הסוכר הוא רטוב.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
הדבק או צבע מאכל נוזלי-ירוק, צהוב, כחול ואדוםהדבק או צבע מאכל נוזלי-ירוק, צהוב, כחול ואדום
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מוסיפים ביצים; להקציף עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
להקציף בשני המיצים.
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
מניחים קערה על סיר של מים רותחים (לא מאפשרים בתחתית הקערה לגעת במים); לטאטא כל הזמן עד תערובת מתעבה מדחום מוכנס לתוך רושמי תערובת 82°, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
הסר מהחום.
8
מוסיפים תערובת ג ' לטין ומערבבים עד מומס. מסננים תערובת כתומה לתוך בלנדר; תן מגניב עד מדחום מוכנס לתוך תערובת רושמת 60°, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
9
עם ריצת בלנדר, להוסיף חמאה בטמפרטורת החדר 2 חתיכות בכל פעם ולעבד עד מעורבב. המשך מיזוג 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
10
להעביר מילוי לקערה; לערבב הנותרים 2 כפיות קליפת תפוז. כיסוי וצינה לילה.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1
חמאה 9 אינץ ' מחבת טארט מרובע עם תחתית נשלפת. טוחנים קמח דק, סוכר, אגוזים ומלח במעבד.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
2
מוסיפים חמאה וחותכים בפניות on / off עד שהתערובת דומה לארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
3
מוסיפים חלמון ביצה ומתמזגים באמצעות הפעלה / כיבוי רק עד לגושים לחים טופס (לא מאפשרים בצק כדי ליצור כדור). לחץ על הבצק על הצדדים התחתונים ומעלה של מחבת מוכן (קרום יהיה על 1/4 אינץ ' עבה). באמצעות אגודל, לחץ סביב הצדדים כדי להאריך את הקרום 1/4 אינץ ' מעל קצה המחבת. צ ' יל 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מחממים תנור ל 375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
אופים קרום עד חום זהוב, כ -20 דקות. קרום מגניב לגמרי על מתלה. (קרום יכול להתבצע 1 יום קדימה. לאחסן אטום בטמפרטורת החדר.)
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
מערבבים מילוי כתום כדי לשחרר. כפית מספיק כתום צונן מילוי לתוך הקרום כדי למלא לחלוטין. צ ' יל טארט לפחות 1 שעה ועד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
7
מקשטים עם פרוסות תפוז דם מסוכרות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוזפרוסות תפוז
8
טפטוף תפוזים עם קצת סירופ.
מרכיבים שתצטרך
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
9
מגישים קר.