טארט כתום טרי עם קרום אגוזי לוז
טארט כתום טרי עם קרום אגוזי לוז עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 387 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם ביצים, מיץ תפוזים, אגוזי לוז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: עוגת חמוציות עם אגוז לוז, עוגת שוקולד עם אגוזי לוז וקרום חמאה, ו טרי תאנה אגוזי לוז טארט.
הוראות
מפזרים ג ' לטין מעל 1 כף מים בקערה קטנה.
תן לעמוד 10 דקות כדי לרכך.
שלב סוכר, 2 כפות קליפת תפוז, קליפת לימון בקערת מתכת בינונית. באמצעות קצות האצבעות, לשפשף מרכיבים יחד עד הסוכר הוא רטוב.
מוסיפים ביצים; להקציף עד חלקה.
מניחים קערה על סיר של מים רותחים (לא מאפשרים בתחתית הקערה לגעת במים); לטאטא כל הזמן עד תערובת מתעבה מדחום מוכנס לתוך רושמי תערובת 82°, על 5 דקות.
מוסיפים תערובת ג ' לטין ומערבבים עד מומס. מסננים תערובת כתומה לתוך בלנדר; תן מגניב עד מדחום מוכנס לתוך תערובת רושמת 60°, על 10 דקות.
עם ריצת בלנדר, להוסיף חמאה בטמפרטורת החדר 2 חתיכות בכל פעם ולעבד עד מעורבב. המשך מיזוג 3 דקות יותר.
להעביר מילוי לקערה; לערבב הנותרים 2 כפיות קליפת תפוז. כיסוי וצינה לילה.
חמאה 9 אינץ ' מחבת טארט מרובע עם תחתית נשלפת. טוחנים קמח דק, סוכר, אגוזים ומלח במעבד.
מוסיפים חמאה וחותכים בפניות on / off עד שהתערובת דומה לארוחה גסה.
מוסיפים חלמון ביצה ומתמזגים באמצעות הפעלה / כיבוי רק עד לגושים לחים טופס (לא מאפשרים בצק כדי ליצור כדור). לחץ על הבצק על הצדדים התחתונים ומעלה של מחבת מוכן (קרום יהיה על 1/4 אינץ ' עבה). באמצעות אגודל, לחץ סביב הצדדים כדי להאריך את הקרום 1/4 אינץ ' מעל קצה המחבת. צ ' יל 1 שעה.
אופים קרום עד חום זהוב, כ -20 דקות. קרום מגניב לגמרי על מתלה. (קרום יכול להתבצע 1 יום קדימה. לאחסן אטום בטמפרטורת החדר.)
מערבבים מילוי כתום כדי לשחרר. כפית מספיק כתום צונן מילוי לתוך הקרום כדי למלא לחלוטין. צ ' יל טארט לפחות 1 שעה ועד 4 שעות.
מקשטים עם פרוסות תפוז דם מסוכרות.
טפטוף תפוזים עם קצת סירופ.