קערת סקווש קבוצ'ה קלויה עם ירקות סתיו
קלוי Kabocha סקווש קערה עם ירקות סתיו נטול גלוטן, ומספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 214 קלוריות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לכם שום, רוטב סויה, כמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו מרק סקווש קבוצ'ה צלוי, מרק סקווש קבוצ'ה צלוי, ו סקווש קבוצ'ה צלוי עם מלח כמון (מתכונים דומים).
הוראות
יש לשטוף סקווש יבש לטפוח.
חותכים סביב גזע כדי להפוך את מכסה 4 אינץ'.
הסר את המכסה לגרד ולהשליך זרעים.
מברשת פנים של סקווש בתוך המכסה עם 1 כף שמן זית.
מפזרים קלות עם מלח ופלפל. הגדר מכסה על סקווש ומניח בתבנית אפייה 10 על 15 אינץ'.
בינתיים, לקלף בצל לחתוך לאורכו לתוך 3/4 אינץ ' פלחי רחב.
מברשת בצל עם הנותרים 2 כפות שמן זית ומפזרים קלות עם מלח ופלפל. מסדרים בצל סביב סקווש וחוזרים לתנור.
אופים עד סקווש ובצל מכרז כאשר פירסינג, 25 עד 30 דקות עבור בצל ו 35 עד 40 דקות עבור סקווש; להסיר כאשר נעשה.
בינתיים, לשטוף שעועית ירוקה לקצץ את הקצוות; לחתוך לאורכים 3 אינץ'. לשטוף, גזע, זרע פלפל חצי; לחתוך לרצועות 1/4 אינץ 'רחב על 2 אינץ' ארוך.
לשים חמאה במחבת 1 עד 2 ליטר על חום בינוני נמוך; כאשר הוא מתחיל להמיס, להוסיף שום ומערבבים מדי פעם עד החמאה נמסה, על 1 דקה.
להקציף במירין, רוטב סויה, ווסטרשייר, כמון, וקיין. לבשל, לטאטא לעתים קרובות, כדי למזג טעמים, 1 עד 2 דקות.
יוצקים לתוך קערה או קנקן קטן.
זמן קצר לפני ההגשה, במחבת 4-5 ליטר מעל חום גבוה, להביא על 2 ליטרים מים לרתיחה.
מוסיפים שעועית ופלפל אדום; מבשלים רק עד פריך רך לנשוך, 4 עד 5 דקות.
מסננים היטב ומתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל.
העברת קערת סקווש לקערה או מגש הגשה.
חותכים אותו - עד אבל לא דרך הבסיס - לתוך 10 פלחי למצגת דמוית פרח; לצורת קערה, לחתוך את הדלעת שלושה רבעים של הדרך לתחתית. תערובת שעועית ירוקה-פלפל אדום ובצל קלוי במרכז.
טפטוף 1/4 כוס תערובת מירין-סויה על הירקות. שמור את מכסה הדלעת לשימוש נוסף או עבור העליון דקורטיבי עבור הקערה. להציע רוטב שנותר להוסיף לפי הטעם.