טארט לימון-פטל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל טארט לימון-פטל. והוא יספק כ 12 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 170 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם ביצים, תערובת בר לימון, מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -40 דקות. מתכונים דומים: עוגת מרנג לימון ופטל, עוגת פטל, לימון ופרנגיפן, ו טארט שוקולד לבן עם רוטב פטל.
הוראות
תנור חום עד 350 ° F. בקערה בינונית, לשלב תוכן מילוי מנות מן בר לערבב, מים וביצים; לערבב היטב. תניח בצד.
לחץ יבש קרום לערבב בתחתית ungreased 9 אינץ springform פאן.
אופים ב 177°. במשך 10 דקות.
מערבבים מילוי שוב; לשפוך מעל קרום חם.
אופים נוסף 25 עד 30 דקות או עד העליון מתחיל חום. מגניב 45 דקות או עד מקורר לחלוטין.
כדי לשרת, לארגן פטל על גבי טארט. אם תרצה, מפזרים אבקת סוכר. הפעל סכין סביב קצה של טארט; להסיר צדדים של פאן. עם סכין רטובה, חתוך לחתיכות כדי לשרת.