קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות12
ציון בריאות1
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טארט לימון-פטל

טארט לימון-פטל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל טארט לימון-פטל. והוא יספק כ 12 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 170 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם ביצים, תערובת בר לימון, מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -40 דקות. מתכונים דומים: עוגת מרנג לימון ופטל, עוגת פטל, לימון ופרנגיפן, ו טארט שוקולד לבן עם רוטב פטל.

הוראות

1
תנור חום עד 350 ° F. בקערה בינונית, לשלב תוכן מילוי מנות מן בר לערבב, מים וביצים; לערבב היטב. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
לחץ יבש קרום לערבב בתחתית ungreased 9 אינץ springform פאן.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
3
אופים ב 177°. במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
מערבבים מילוי שוב; לשפוך מעל קרום חם.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
5
אופים נוסף 25 עד 30 דקות או עד העליון מתחיל חום. מגניב 45 דקות או עד מקורר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
כדי לשרת, לארגן פטל על גבי טארט. אם תרצה, מפזרים אבקת סוכר. הפעל סכין סביב קצה של טארט; להסיר צדדים של פאן. עם סכין רטובה, חתוך לחתיכות כדי לשרת.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף