קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות37
מגזין

טארט מנגולד שוויצרי: פסטיצ'יו די ביטול אל פורנו

טארט מנגולד שוויצרי: פסטיצ'יו די ביטול אל פורנו
טארט מנגולד שוויצרי: פסטיצ'יו די ביטול אל פורנו דורש בערך 2 שעות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה משמש 4. מנה אחת מכילה 432 קלוריות, 21 גרם חלבון, ו 26 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 35% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מאוכלרשת יש 3 אוהדים. לכו לחנות ואספו מלח ופלפל, פרמיג'אנו-רג' יאנו, מנגולד שוויצרי ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. עם כפית ציון 83%, המנה הזו מדהימה. מתכונים דומים: עוגת מנגולד שוויצרית, טארט כרישה ומנגולד שוויצרי, ו מנגולד שוויצרי ועשב טארט.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
הביאו 8 ליטר מים לרתיחה מתגלגלת והוסיפו 2 כפות מלח.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
3
קוצצים גס את המנגולד השוויצרי ומשליכים את הגבעולים המחוספסים.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצריChard שוויצרי
4
מוסיפים את המנגולד השוויצרי למים הרותחים ומבשלים עד שהם רכים, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצריChard שוויצרי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
5
מסננים היטב ומניחים בצד.
6
בסיר בגודל 12 אינץ ' מחממים 3 כפות שמן זית על להבה בינונית עד שהוא חם אך לא מעשן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
7
מוסיפים את הבצל והשום, ומבשלים עד שהם רכים וזהובים, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
8
מוסיפים את המנגולד השוויצרי ואת הפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצריChard שוויצרי
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
9
בואו לבשל על אש בינונית כ -10 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
10
מסירים מהאש ומניחים להתקרר.
11
בינתיים שוברים את הביצים לקערה קטנה. מתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
12
מוסיפים 3 כפות פרמיג ' אנו ובעזרת מטרפה מערבבים עד שהמרכיבים מתערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
13
מוסיפים את תערובת הביצים למנגולד השוויצרי שהתקרר וזורקים לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצריChard שוויצרי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
14
בעזרת שמן הזית שנותר לשמן קלות תבנית אפייה עגולה או סגלגלה בגודל 9 אינץ'. אבק את תחתית תבנית האפייה עם 1/2 כוס פירורי לחם. מניחים בזהירות את המנגולד השוויצרי ותערובת הביצים לתבנית. אבק עם שאר הפרמיג ' אנו ואז את פירורי הלחם שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
Chard שוויצריChard שוויצרי
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
15
אופים עד העליון הוא חום זהוב, על 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
16
מגישים חם או טמפרטורת החדר.