טארט מנגולד שוויצרי: פסטיצ'יו די ביטול אל פורנו
טארט מנגולד שוויצרי: פסטיצ'יו די ביטול אל פורנו דורש בערך 2 שעות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה משמש 4. מנה אחת מכילה 432 קלוריות, 21 גרם חלבון, ו 26 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 35% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מאוכלרשת יש 3 אוהדים. לכו לחנות ואספו מלח ופלפל, פרמיג'אנו-רג' יאנו, מנגולד שוויצרי ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. עם כפית ציון 83%, המנה הזו מדהימה. מתכונים דומים: עוגת מנגולד שוויצרית, טארט כרישה ומנגולד שוויצרי, ו מנגולד שוויצרי ועשב טארט.
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
הביאו 8 ליטר מים לרתיחה מתגלגלת והוסיפו 2 כפות מלח.
קוצצים גס את המנגולד השוויצרי ומשליכים את הגבעולים המחוספסים.
מוסיפים את המנגולד השוויצרי למים הרותחים ומבשלים עד שהם רכים, כ -15 דקות.
בסיר בגודל 12 אינץ ' מחממים 3 כפות שמן זית על להבה בינונית עד שהוא חם אך לא מעשן.
מוסיפים את הבצל והשום, ומבשלים עד שהם רכים וזהובים, כ -5 דקות.
מוסיפים את המנגולד השוויצרי ואת הפטרוזיליה.
בואו לבשל על אש בינונית כ -10 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
מסירים מהאש ומניחים להתקרר.
בינתיים שוברים את הביצים לקערה קטנה. מתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל.
מוסיפים 3 כפות פרמיג ' אנו ובעזרת מטרפה מערבבים עד שהמרכיבים מתערבבים היטב.
מוסיפים את תערובת הביצים למנגולד השוויצרי שהתקרר וזורקים לאיחוד.
בעזרת שמן הזית שנותר לשמן קלות תבנית אפייה עגולה או סגלגלה בגודל 9 אינץ'. אבק את תחתית תבנית האפייה עם 1/2 כוס פירורי לחם. מניחים בזהירות את המנגולד השוויצרי ותערובת הביצים לתבנית. אבק עם שאר הפרמיג ' אנו ואז את פירורי הלחם שנותרו.
אופים עד העליון הוא חום זהוב, על 1 שעה.
מגישים חם או טמפרטורת החדר.