טארט ענן Satsuma עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 263 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חמאה, סוכר, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עוגת לימון עם קומפוט ריבס, לימון ענן טארט עם קומפוט ריבס תות, ו Satsuma Pistachio Dacquoise & Satsuma Pistachio Butterercream (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להכין את הקרום, לשקול או כף קל 75 אונקיות (כ 1/2 כוסות) קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
3
מוסיפים 6 כפות חמאה, ואת הדופק עד התערובת דומה ארוחה גסה. עם מעבד על, לאט לשפוך 5 כפות מים קרח דרך מצנח מזון; תהליך עד הבצק יוצר כדור. לעצב בצק למעגל 6 אינץ'. לעטוף בניילון נצמד; לצנן 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
4
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מגלגלים את הבצק לעיגול של 10 אינץ ' על משטח מקומח קלות.
מניחים בצק למחבת טארט 9 אינץ ' עגול נשלף התחתון. מקפלים קצוות תחת; לחץ על הבצק נגד הצדדים של המחבת. שורה תחתונה של בצק עם חתיכת נייר; לארגן משקולות עוגה או שעועית יבשה על נייר.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשה
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
שרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוף
7
אופים ב 400 במשך 10 דקות או עד קצה משחימים קלות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
הסר משקולות עוגה לסכל; להפחית את טמפרטורת התנור ל 37
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
אופים 15 דקות נוספות או עד הקרום הוא זהוב. מגניב 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
כדי להכין מילוי, לשלב 1/2 כוס סוכר וחלמונים ביצה בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות בינונית גבוהה 3 דקות או עד עבה. שקול או כף קל 1 אונקיות (כ 1/4 כוס) קמח לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
הסר מהתנור; מגניב לחלוטין. הפחת את טמפרטורת התנור ל-32
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
15
כדי להכין מרנג, להכות חלבונים ביצה עם מיקסר במהירות גבוהה עד פסגות רכות טופס באמצעות מקצף נקי, יבש. בהדרגה להוסיף 1/2 כוס סוכר, 1 כף בכל פעם, להכות עד פסגות נוקשות טופס. בעדינות לקפל בוניל.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
16
מורחים מקצפת באופן שווה על מילוי, איטום לקצה הקרום.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
17
אופים ב 325 במשך 25 דקות; מגניב 1 שעה על מתלה חוט.