טארט פטריות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל טארט פטריות. מנה אחת מכילה 23 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 30 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו שאלוט, שיני שום, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון כפוי של 22%. נסו טארט פטריות עם Gruyére, עוגות פטריות הפוכות, ו טארט פטריות פרמזן (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים פטריות במעבד מזון; דופק עד טחון.
מעיל מחבת nonstick גדולה עם ספריי בישול; מקום על חום בינוני עד חם.
מוסיפים שום ושאלות; מטגנים 3 דקות.
מוסיפים פטריות; מבשלים, ערבוב לעתים קרובות, 8 עד 10 דקות או עד פטריות מכרז.
הסר מהחום; מערבבים בגבינה וב -4 המרכיבים הבאים.
למלא כל פגז פילו עם 1 כפית גדושה של תערובת פטריות.
מניחים על תבנית אפייה; מעיל עם ספריי בישול.
אופים ב 350 במשך 10 עד 12 דקות או עד פגזי פילו הם זהובים.
מקשטים עם עלי קורנית, אם תרצה.