קושיקשה
מוכן ב54 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

טארט פירות טריים

טארט פירות טריים
את המתכון טארט פירות טריים ניתן להכין תוך כ-54 דקות . , מתכון זה מכסה 7% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 5 גרם חלבון , 29 גרם שומן , ובסך הכל 477 קלוריות . והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. 70 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. אם יש לכם סוכר מגורען, עמילן תירס, תותים וחופן של מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים מאוד אהבו את הקינוח הזה. עם ציון ספונקולרי של 24% , המנה הזו לא כל כך מרהיבה. טארט פירות טריים , טארט פירות טריים וטארט פירות טריים דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מחממים את התנור ל-350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
שמן צמחי או שמן זית טהורשמן צמחי או שמן זית טהור
2
לקרום: במעבד מזון מערבבים את הסוכר, הקמח והחמאה של הקונדיטורים ומעבדים עד לקבלת כדור. בעזרת האצבעות, מהדקים את הבצק לתבנית טארט בגודל 12 אינץ' עם תחתית נשלפת, דואגים לדחוף את הקרום לתוך החריצים בדפנות. לטפוח עד שהקרום אחיד.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות רפרפת של 10 אונקיות2 כוסות רפרפת של 10 אונקיות
קרקרים בטעם חמאה שרוולים (כ-80 קרקרים)קרקרים בטעם חמאה שרוולים (כ-80 קרקרים)
מים (70 מעלות עד 80 מעלות)מים (70 מעלות עד 80 מעלות)
פסים כסופים, לקישוטפסים כסופים, לקישוט
לכל פאונד), ולכל פאונד), ו
ציוד שתשתמש בו
פסים כסופים, לקישוטפסים כסופים, לקישוט
טופס טארטטופס טארט
3
אופים במשך 10 עד 12 דקות, עד להשחמה קלה מאוד. מניחים בצד לצינון.
ציוד שתשתמש בו
שמן צמחי או שמן זית טהורשמן צמחי או שמן זית טהור
4
למילוי ולציפוי: מקציפים את גבינת השמנת, הסוכר והוניל יחד עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
דובדבנים מסוכרים ו/או נשיקות שוקולדדובדבנים מסוכרים ו/או נשיקות שוקולד
פסים כסופים, לקישוטפסים כסופים, לקישוט
2 כפות תיבול גריל (מומלץ: תיבול סטייק מונטריאול)2 כפות תיבול גריל (מומלץ: תיבול סטייק מונטריאול)
5
מורחים על הקרום שהתקרר.
מרכיבים שתצטרך
מים (70 מעלות עד 80 מעלות)מים (70 מעלות עד 80 מעלות)
6
חותכים את התותים לפרוסות בגודל 1/4 אינץ' ומסדרים סביב קצה הקרום. לעיגול הבא השתמשו בפרוסות קיווי.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
מים (70 מעלות עד 80 מעלות)מים (70 מעלות עד 80 מעלות)
עוגות אורז מוצ'י צבעוניותעוגות אורז מוצ'י צבעוניות
7
מוסיפים עוד עיגול של תותים, ממלאים את כל החללים באוכמניות. מקבצים את הפטל במרכז הטארט.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
חבילה אחת (8 אונקיות) גבינת שמנת, חתוכה לקוביות בגודל 1 אינץ'חבילה אחת (8 אונקיות) גבינת שמנת, חתוכה לקוביות בגודל 1 אינץ'
ריבועי בראוניז שוקולדריבועי בראוניז שוקולד
1
מערבבים את הלימידה, עמילן התירס, מיץ הליים והסוכר בסיר קטן ומבשלים על אש בינונית עד שקוף וסמיך, כ-2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ריבת פטל, אוכמניות או תותריבת פטל, אוכמניות או תות
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
תפוזים מנדרינה ופיסטוקים קצוצים, לא חובהתפוזים מנדרינה ופיסטוקים קצוצים, לא חובה
2 כפות תיבול גריל (מומלץ: תיבול סטייק מונטריאול)2 כפות תיבול גריל (מומלץ: תיבול סטייק מונטריאול)
ציוד שתשתמש בו
3 אונקיות עוגיות ג'ינג'רס, מרוסקות דק (בערך 12)3 אונקיות עוגיות ג'ינג'רס, מרוסקות דק (בערך 12)
2
לתת להתקרר. עם מברשת מאפה, מזגגים את כל הטארט. לא תשתמש בכל הזיגוג.
מרכיבים שתצטרך
זיגוגזיגוג
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
3
שומרים את הטארט במקרר.
4
מוציאים כ-15 דקות לפני ההגשה. פורסים ל-8 חתיכות ומגישים עם כף קצפת.
מרכיבים שתצטרך
לימון גומילימון גומי

יין מומלץ: יציאה

פורט הם הבחירות המובילות שלי עבור טארט. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. הנמל Krohn Lágrima Fine Port עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
Krohn Lágrima Fine Port
Krohn Lágrima Fine Port
טופי, קרמל ובגרות טובה על היין המתוחכם הזה. יש קצה רוחני, אבל זה עובד כי הפרי כפוף לבגרות, לבשלות ולעושר. טעם לוואי הוא רק מבושם.