טארט פירות טריים עם גבינת מסקרפונה
טארט פירות טריים עם גבינת מסקרפונה הוא צמחוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 8 גרם חלבון, 40 גרם שומן, ובסך הכל של 571 קלוריות. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 15 דקות. אם יש לכם ריבת משמש, גבינת מסקרפונה, קיווי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 41%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: טארט מסקרפונה פירות יער טריים, טארט תאנה, משמש ומסקרפונה טרי, ו אביב מסקרפונה וטארט פירות.
הוראות
מקציפים יחד גבינת מסקרפונה ו -3 המרכיבים הבאים בקערה בינונית. מכסים ומצננים.
בינתיים, התאימו את החתיכה לתבנית טארט בגודל 9 אינץ ' עם תחתית נשלפת; לחץ לקצוות מחורצים. מקפלים כל בצק עודף מעל מחוץ למחבת, ולצבוט כדי לאבטח למחבת. (זה ימנע מפיקרוסט להחליק את התבנית בזמן שהוא נאפה.) קו קרום בנייר אלומיניום, ומלא במשקולות פאי או שעועית יבשה.
הסר משקולות וסכל, ואופים 3 עד 4 דקות נוספות או עד חום זהוב.
מוציאים מהתנור לרשת, ומצננים לחלוטין (כ -15 דקות). הקש בעדינות על קרום עודף מדפנות התבנית, בעזרת מערוך.
כף תערובת מסקרפונה לקליפת טארט מקוררת, מתפשטת לקצוות. מסדרים קיווי סביב הקצה החיצוני של טארט; מניחים פטל במרכז.
שלב ריבת משמש ו 1 כף. מים בכלי זכוכית קטן למיקרוגל. מיקרוגל ב 25 שניות גבוהות. מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
יוצקים תערובת משמש דרך מסננת רשת תיל דקה לקערה; השלך מוצקים.
מברישים פירות בטארט בתערובת משמש.
* ניתן להחליף ג ' לי תפוחים. להקטין מים ל 2 כפית. בשלב 5 ולא מסננים תערובת ג ' לי לאחר חימום.
טארט פירות טריים במילוי עוגת גבינה: תחליף 2 כוסות מילוי עוגת גבינה מוכנה לאכילה לגבינת מסקרפונה. הגדל מיץ לימון ל 2 כפית. המשך עם המתכון לפי ההוראות.