מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 2 גרם חלבון, 11 גרם שומן, ובסך הכל של 157 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו תמצית תפוזים, חמאה, קיווי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 17%. הציון הזה די גרוע. נסו טארט פירות יער טריים, טארט מסקרפונה פירות יער טריים, ו טארט פירות יער טריים עם קרום אגוזים קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה קטנה חמאת שמנת וסוכר עד שהם בהירים ותפוחים.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מוסיפים את קליפת התפוז והתמציות. מוסיפים קמח בהדרגה עד שהתערובת יוצרת כדור. לחץ לתוך 11 אינץ ' משומן. מחבת טארט מחורצת עם תחתית נשלפת.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומה
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
3
אופים בחום של 375 מעלות למשך 10-12 דקות או עד להזהבה. מצננים על רשת.